Ziua Logo
  Nr. 4268 de joi, 26 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
FARA TEAMA DE CORPODEAN
Dupa ce a "transpirat" in presa informatia conform careia Sorin Corpodean ar putea fi numit in fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gigi Becali, finantatorul a carui echipa a fost dezavantajata clar in unele partide arbitrate de "centralul" din Cluj, a declarat: "Sa fie sanatos, sa faca ce vrea el, sa-si traiasca viata! Sa fure cat vrea! Oricum, pe Steaua nu poate sa o fure niciodata! Pe Steaua poate doar s-o ciupeasca, atat". Pe de alta parte, Corpodean a negat ca se retrage din arbitraj pentru a prelua sefia CCA. "Eu ma pregatesc ca un arbitru activ. Dupa ce ma voi retrage, bineinteles ca voi ramane in fotbal, dar e prea devreme sa ma gandesc la o retragere", a spus Corpodean. (C.M.)
DICA SPRE CATANIA
Presedintele clubului Catania, Antonino Pulvirenti, a declarat la postul de radio Kiss Kiss, ca va face totul pentru a-l aduce la echipa sa pe mijlocasul echipei Steaua Bucuresti, Nicolae Dica, cerut insistent de antrenorul Walter Zenga. "Zenga l-a cerut insistent pe Dica si vom face totul sa-l transferam", a spus Pulvirenti. Dupa un campionat european deloc reusit, se pare ca Gigi Becali ar fi dispus sa-l vanda pe mijlocasul sau cu doar 2,5 milioane de euro, o suma care ar putea fi achitata de Catania, echipa scapata de la retrogradarea din Serie A in ultima etapa a campionatului. (C.M.)
Colan de Aur pentru Szabo
Fosta mare atleta Gabriela Szabo, multipla medaliata olimpica, mondiala si europeana, va primi, maine, in jurul orei 12, la sediul FR Atletism, cea mai importanta distinctie sportiva oferita de COSR pentru intreaga cariera: "Colanul de Aur". Cu un palmares impresionant, din care nu lipsesc laurii olimpici, Sydney 2000, si nici cei mondiali, Atena 1997, Sevilla 1999 si Edmonton 2001, Gabriela Szabo a ramas aproape de atletismul romanesc si detine actualmente postul de vicepresedinte al FRA. (C.V.)
Grupa de foc
Selectionata de rugby a Capitalei va avea parte de adversare extrem de puternice in faza inaugurala a Challenge Cup, dupa ce a fost distribuita, ieri, in aceeasi grupa cu Bourgoin (Franta), Petrarca Padova (Italia) si Worcester Warriors (Anglia). "Este o grupa care ne provoaca sa jucam cat mai bine. Avem adversari puternici si asta ne stimuleaza. Am incredere in echipa noastra ca va reusi sa faca fata provocarii", a declarat coordonatorul staff-ului tehnic roman, Ellis Meachen, gandindu-se la faptul ca adversarele tricolorilor provin din tari participante in "Turneul celor 6 Natiuni". De altfel, bucurestenii cunosc bine potentialul englez din sezonul trecut, cand Worcester a jucat finala competitiei, in vreme ce blazonul francezilor a fost lustruit prin Heineken Cup, iar Petrarca Padova este semifinalista campionatului italian. (T.R.)
Mutu in stand-by
Saptamana viitoare ar putea avea loc o intalnire intre "Briliant" si sefii de la Fiorentina, in cursul careia ar urma sa se lamureasca situatia atacantului roman. "Fiorentina a facut eforturi importante pentru a-l putea pastra pe Mutu. Sunt increzator, insa ar fi oportuna o intalnire, pentru a se revedea si a putea discuta", a declarat impresarul Alessandro Moggi, dupa o noua intrevedere cu oficialii clubului din Firenze. Fiorentina i-a propus lui Mutu un contract nou, pana in 2012, cu o marire salariala de la 1,5 milioane de euro la 1,9 milioane de euro pe sezon. (MIG)
Stadion nou la Tg. Jiu
Pandurii intentioneaza ca in viitor sa construiasca o arena cu o capacitate de 15.000 de locuri, dupa cum informeaza site-ul oficial al gruparii gorjene. Conducerea clubului e nevoita sa ia in calcul construirea unei alte baze sportive, date fiind cerintele impuse de UEFA pentru cluburile care evolueaza in cupele europene, acesta fiind un obiectiv viitor al Pandurilor. Primarul orasului, Florin Carciumaru, a pomenit despre un astfel de proiect in urma cu cateva saptamani, cand oficialii FRF au inspectat stadionul in vederea omologarii.
(MIG)
A r h i v a
  Cadou pentru Gigi    
  Hiddink vrea razbunare    1 comentariu
  Pregatiri pentru Liga Campionilor    
  Program redus pentru Liga I    
  Taher n-are datorii la Copos    
  Razboi total Dragomir-Lupescu    
 Top afisari / comentarii 
 Vadim fara partid (3076 afisari)
 Romanii, cei mai buni spioni din NATO (2911 afisari)
 Ceausescu TV (1813 afisari)
 Laszlo Tökes reclama BOR la Bruxelles (1249 afisari)
 Oprescu incalca legea pentru Iliescu (1195 afisari)
 Gisele Bundchen, ipostaze fierbinti din timpul unei sedinte foto (2842 afisari)
 Aparata de avocatul lui Cioaca, judecatoarea Elena Turcu vrea capul politistilor care au prins-o beata la volan (2310 afisari)
 Un avion era sa ajunga la alta destinatie pentru ca pilotii dormeau (1681 afisari)
 Oficialii chinezi, tradati de amante (1438 afisari)
 Soferii americani isi risca viata pentru benzina ieftina din Mexic  (1292 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01132 sec.