Ziua Logo
  Nr. 4268 de joi, 26 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Hiddink vrea razbunare
Spania si Rusia, doua echipe pe care putini le-ar fi vazut in stare sa se bata pentru un loc in finala lui Euro 2008, se intalnesc diseara, la Viena, in a doua semifinala a turneului final din Austria si Elvetia. Ibericii pleaca favoriti, mai ales ca, in grupa, i-au invins pe rusi cu un categoric 4-1, insa de atunci trupa lui Hiddink a jucat din ce in ce mai bine, mai ales dupa revenirea lui Arsavin, suspendat pentru primele doua meciuri.
Selectionerul Rusiei, olandezul Guus Hiddink, a declarat ca este greu de dat un pronostic in privinta invingatorului din semifinala cu Spania, chiar daca cele doua echipe s-au intalnit si in grupe, ibericii impunandu-se cu scorul de 4-1. "In meciul cu Spania nu am jucat deloc bine, iar primul gol primit a facut diferenta, spaniolii putand juca pe contre. Noi am incercat sa atacam, dar la prima minge pierduta ei plecau rapid pe contraatac. Sper ca in semifinala lucrurile sa mearga mai bine pentru noi. Spania este totusi favorita, pentru ca are jucatori mai experimentati decat echipa mea", a mentionat Hiddink. De partea cealalta, mijlocasul spaniol Xavi Hernandez a precizat ca isi doreste sa castige titlul european. "Am facut istorie pana acum, dar nu ne vom opri aici. Vrem sa cucerim titlul european. Nu vom abandona de la filozofia noastra de joc in meciul cu Rusia. Vom juca un fotbal ofensiv, iar posesia va fi cheia meciului.
Am crezut mereu in stilul nostru. Avem incredere si in antrenorul nostru, Luis Aragones, ca va sti cum sa ne faca sa mai castigam o data in fata Rusiei", a spus Xavi. (MIG)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Ieu nu vreau razbunare,    de briel
A r h i v a
  Cadou pentru Gigi    
  Pregatiri pentru Liga Campionilor    
  Stiri pe scurt    
  Program redus pentru Liga I    
  Taher n-are datorii la Copos    
  Razboi total Dragomir-Lupescu    
 Top afisari / comentarii 
 Vadim fara partid (3076 afisari)
 Romanii, cei mai buni spioni din NATO (2911 afisari)
 Ceausescu TV (1813 afisari)
 Laszlo Tökes reclama BOR la Bruxelles (1249 afisari)
 Oprescu incalca legea pentru Iliescu (1195 afisari)
 Gisele Bundchen, ipostaze fierbinti din timpul unei sedinte foto (2842 afisari)
 Aparata de avocatul lui Cioaca, judecatoarea Elena Turcu vrea capul politistilor care au prins-o beata la volan (2310 afisari)
 Un avion era sa ajunga la alta destinatie pentru ca pilotii dormeau (1681 afisari)
 Oficialii chinezi, tradati de amante (1438 afisari)
 Soferii americani isi risca viata pentru benzina ieftina din Mexic  (1292 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00841 sec.