Ziua Logo
  Nr. 4268 de joi, 26 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Cadou pentru Gigi
-- Seful din Ghencea a anuntat ieri ca varul sau, Ioan Becali, are o oferta de, top pentru un stelist, "de trei ori mai mare ca transferul lui St. Radu"
Gigi Becali a declarat ieri, la implinirea a 50 de ani, ca ceea ce-si doreste cel mai mult, pe plan sportiv, este ca Steaua sa treaca de grupele Ligii Campionilor. Aflat intr-o situatie deloc linistitoare dupa ce Comisia de Apel a mentinut depunctarea echipei, precum si interdictia sa cu privire la accesul pe stadioanele din Romania in calitate de oficial, latifundiarul s-a aratat in continuare dezamagit de faptul ca Mircea Sandu nu a intervenit pentru a-l ajuta.
Dupa ce Dinamo a reusit sa incaseze cea mai mare suma primita vreodata de vreun club din Romania pe vreun jucator, 5,4 milioane de euro de la Lazio pentru St. Radu, Gigi Becali nu s-a aratat foarte impresionat de acest trasnfer, in ciudat faptului ca la jucatorii Stelei nu se inghesuie echipe care vor sa-i cumpere. Mai mult, finantatorul ros-albastrilor a declarat ca si Steaua pregateste un transfer bomba. "Giovanni (n.r. - Ioan Becali) are o surpriza pentru mine, veti vedea in urmatoarele zile despre ce e vorba. Nu e Dica, Dica nu e o surpriza, s-a mai vorbit. Daca e Goian? Nu pot sa va spun. Nu e inca realizat. Daca e de calibrul transferului lui Stefan Radu la Lazio? E de calibru triplu!", a spus Gigi Becali. Chiar daca suma nu este una in jurul a 15 milioane de euro, se pare totusi ca o echipa din Anglia este dispusa sa achite in jur de 7-8 milioane de euro pentru fundasul Nationalei. "Cel mai frumos cadou n-ar fi grupele Ligii Campionilor, pentru ca am mai trait asta. Trebuie sa-mi dea ceva ce n-am mai trait, o iesire din grupe ar fi un cadou frumos. Sa primesc o haina noua, nu ce am imbracat", a mai spus Gigi Becali.
Atac la Sandu!
Patronul din Ghencea si-a exprimat nemultumirea ca nu poate privi meciurile Stelei din lojele pe care el le-a construit. "Eu fac milioane si vine Mircea Sandu in Ghencea, cu echipa nationala, sta in lojele mele, iar eu nu am voie! Nu pot admite umilirea. Oricum, nu depinde de mine refuzul Nationalei, ci de jucatori. Si pana la urma, pe cine sa nu lasi la echipa nationala, pentru ca in cateva luni jucatorii care sunt la Nationala nu vor mai fi la Steaua, ci pe la alte echipe din Europa", a precizat Gigi Becali. Acesta a precizat ca se gandeste sa nu se mai implice in fotbal cum a facut-o pana acum: "Va veni si echipa sa-mi ureze la multi ani si sa ciocnim un pahar de sampanie. Pe plan sportiv imi doresc doar performanta. Sunt multe de facut, selectie, scoala de fotbal... E posibil sa nu ma mai implic in ce inseamna nedreptate in fotbalul romanesc. M-am zbatut, dar am vazut ca nu pot. E posibil sa mai duc o singura lupta pentru a face ceva in fotbalul romanesc!".
Cristian MUNTEANU 
 Afisari: 474  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Hiddink vrea razbunare    1 comentariu
  Pregatiri pentru Liga Campionilor    
  Stiri pe scurt    
  Program redus pentru Liga I    
  Taher n-are datorii la Copos    
  Razboi total Dragomir-Lupescu    
 Top afisari / comentarii 
 Vadim fara partid (3076 afisari)
 Romanii, cei mai buni spioni din NATO (2911 afisari)
 Ceausescu TV (1813 afisari)
 Laszlo Tökes reclama BOR la Bruxelles (1249 afisari)
 Oprescu incalca legea pentru Iliescu (1195 afisari)
 Gisele Bundchen, ipostaze fierbinti din timpul unei sedinte foto (2842 afisari)
 Aparata de avocatul lui Cioaca, judecatoarea Elena Turcu vrea capul politistilor care au prins-o beata la volan (2310 afisari)
 Un avion era sa ajunga la alta destinatie pentru ca pilotii dormeau (1681 afisari)
 Oficialii chinezi, tradati de amante (1438 afisari)
 Soferii americani isi risca viata pentru benzina ieftina din Mexic  (1292 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00963 sec.