Ziua Logo
  Nr. 4265 de luni, 23 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Au ratat JO 2008
Canotajul romanesc va fi reprezentat la JO 2008 doar de trei ambarcatiuni, dupa ce echipajele tricolore participante la Poznan in ultimul turneu de calificare pentru Beijing au dezamagit. Din pacate, desi credeau ca vor obtine si alte vize olimpice, sperantele FRC s-au spulberat dupa ce ambarcatiunile masculine nici macar n-au prins finala de la Poznan iar echipajul feminin de patru vasle, format din Neacsu, Bursuc, Lupasca si Cogianu, a fost depasit de singurul adversar, Rusia, in cursa de 2000 de metri. Astfel, la Beijing vor merge doar echipajele feminine de opt rame plus carmaci, doua rame fara carmaci si doua vasle, ambarcatiuni care au sanse sa prinda podiumul olimpic! (T.R.)
Esec in IRB Nations Cup
Reprezentativa de rugby a Romaniei a ratat, vineri seara, sansa de a-si trece in cont o victorie istorica impotriva unei selectionate sud-africane si de a cuceri in premiera IRB Nations Cup chiar in fata propriilor suporteri adunati in tribunele Stadionului Arcul de Triumf. Dupa un meci aprig, disputat spre final si sub rafale de ploaie torentiala, Emerging South Africa a castigat finala cu selectionata "frunzei de stejar", cu 25-13, si a intrat in posesia mult ravnitului trofeu, in vreme ce tricolorii s-au vazut obligati sa se multumeasca in cele din urma doar cu pozitia a treia in clasamentul final al IRB Nations Cup 2008, deoarece Georgia a spulberat Italia A, cu 25-3, si a obtinut bonusul care i-a adus locul secund. (T.R.)
Van der Sar se retrage
Portarul olandez a disputat sambata seara, la Basel, ultimul sau meci in tricoul reprezentativei de fotbal a batavilor, care a ratat calificarea in semifinalele lui Euro 2008, dupa ce a fost invinsa de Rusia cu 3-1 dupa prelungiri. In varsta de 37 de ani, Edwin Van der Sar anuntase inaintea CE ca se va retrage dupa turneul final din nationala, pentru care a evoluat de 128 de ori. "Mi-a facut placere sa joc in toti acesti ani pentru nationala tarii mele, insa a sosit timpul sa ma opresc. Acum vreau doar sa mai evoluez inca un sezon pentru Manchester United", a declarat Van der Sar.
Fani turci morti la Viena!
In noaptea de vineri spre sambata, in urma incidentelor ce au avut loc dupa meciul castigat de Turcia in fata Croatiei, doi suporteri turci au decedat. Initial au avut loc altercatii intre suporterii turci si cei croati in fata primariei din Viena, aceste incidente fiind soldate cu 12 raniti. Ulterior, un grup de turci a atacat un bar in care se aflau croati. Acestia au tras focuri de arma pentru a se apara, iar doi suporteri turci au decedat.
A r h i v a
  Gatu: "Am ajuns in grupa afirmarii!"    
  Nicoleta Grasu, regina discului mondial    
  Dubla Ferrari la Magny-Cours    
  Iacob:"Grupa ideala!"    
  Hiddink a umilit Olanda    4 comentarii
  Terim este "Imparatul" Europei    
  EURO 2008 - program    
 Top afisari / comentarii 
 Miracol in Spatiu (3828 afisari)
 UE - Pericolul unei a doua URSS (2719 afisari)
 Romanii Al-Queda (2000 afisari)
 Dosarul Nastase a fost dezamorsat (1750 afisari)
 Raptul Basarabiei, minut cu minut (1553 afisari)
 Doi bucuresteni au experimentat in Capitala cel mai nou sistem de furt din bancomate (4031 afisari)
 S-a demonstrat stiintific: Barbatii sunt mai inteligenti decat femeile (3273 afisari)
 Italia: A fost descoperit "intrerupatorul" care opreste metastazele si actiunea HIV (2229 afisari)
 Logan restilizat, de la 1 iulie (2162 afisari)
 Cuib de spioni GRU deconspirat in Norvegia (1675 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00887 sec.