Ziua Logo
  Nr. 4264 de sambata, 21 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
PITI PE PETITII
O parte a suporterilor romani cer demisia selectionerului pe site-ul "petitieonline.ro", in timp ce, pe acelasi site, o alta initiativa cere mentinerea acestuia pe banca tehnica a Nationalei. "Din cauza selectiei facute subiectiv, cat si pentru tactica nepotrivita aleasa de Piturca, cerem demiterea lui", sustin contestatarii selectionerului. In replica, sustinatorii lui Piturca spun ca nu acesta este vinovat. "Ganditi-va ca a fost antrenorul care a calificat de doua ori Nationala si a facut doua meciuri de bune la Euro 2008. De vina sunt si jucatorii ca nu au avut deloc ambitie sa lupte". "Demisia lui Piturca" a strans, pana ieri, 1.500 de semnaturi, in timp ce "Mentinerea in functie a lui Piturca" nu a fost semnata decat de 70 de persoane, insa aceasta din urma a fost postata la aproape 40 de ore dupa prima. (MIG)
Moti la Lazio
Giovanni Becali a anuntat ca fundasul dinamovist este ca si transferat la gruparea italiana, urmand ca saptamana viitoare sa se semneze contractul. "Lui Cosmin Moti ii face mare placere sa se reintalneasca la Lazio cu Stefan Radu. Presedintele Claudio Lotito si-a dorit mult acest transfer si are relatii bune cu Dinamo. De altfel, tot saptamana viitoare va plati si banii pentru transferul definitiv al lui Radu", a spus Becali. "Nu exista nici o oferta scrisa din partea lui Lazio", a replicat Cristian Borcea, directorul executiv al lui Dinamo. (MIG)
Ghionea, spre Panionios
Gruparea greaca, locul cinci in ultima editie de campionat, este interesata de fundasul stelist, informeaza cotidianul elen "Ethnosport". Sorin Ghionea, in varsta de 29 de ani, a jucat titular in ultimul meci disputat de echipa nationala a Romaniei la Euro, 0-2 cu Olanda, in grupa C. Ghionea este evaluat de Steaua la 1,5 miulioane de euro. (MIG)
Sarbatoare la Berlin
Intreaga Germanie a sarbatorit joi seara calificarea nationalei antrenate de Joachim Low in semifinalele Campionatului European. La Berlin, mii de suporteri vopsiti in negru si rosu, scandand "Germania, Germania!" si fluturand steaguri, au umplut strazile, indreptandu-se spre una dintre cele mai mari piete din oras, Potsdamerplatz, intr-un concert de claxoane. Bucuria fanilor nemti a fost cu atat mai mare cu cat echipa lui Low nu era favorita la meciul cu Portugalia, mai ales dupa prestatiile sterse din partidele cu Croatia si Austria.
Jale la Lisabona
Tristetea si frustrarea au fost sentimentele care i-au incercat pe suporterii portughezi din Lisabona, dupa ce nationala Portugaliei a fost eliminata in "sferturile" lui Euro 2008 de Germania. Entuziasmul suporterilor lusitani care au asistat la partida transmisa pe un ecran gigant in centrul Lisabonei s-a transformat, pe masura ce timpul trecea, in tristete. Deceptia a fost cu atat mai mare cu cat jucatorii lui Scolari au inceput meciul cu Germania din postura de favoriti.
 Afisari: 105  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Dragomir sare la Lupescu!    
  Lobont: "Sunt epuizat!"    4 comentarii
  Contract nou pentru Mutu    3 comentarii
  Direct la tinta    2 comentarii
  Duel olandez la Basel    3 comentarii
  EURO 2008 - program    
 Top afisari / comentarii 
 Secretele Capelei Sixtine (3185 afisari)
 Israelul a simulat atacarea Iranului (2670 afisari)
 Iliescu si Vanghelie isi scot ochii (1537 afisari)
 Masacrul de la Katyn (1513 afisari)
 Temutul Pietroi eliberat de judecatori (1291 afisari)
 Brad Pitt a chelit, Kate Winslet arata ca o epava (2979 afisari)
 Un OZN a atacat un elicopter al politiei galeze (2937 afisari)
 Victor Ponta si Daciana Sarbu, nunta social-democrata a anului (2329 afisari)
 A aparut calendarul meciurilor din UEFA Champions League: Steaua joaca pe 12/13 si 26/27 august (2056 afisari)
 Autostrada cu lingurita, dar pe trei benzi  (1731 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00873 sec.