Ziua Logo
  Nr. 4263 de vineri, 20 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
MARICA RESEMNAT
Atacantul care nu a evoluat nici un minut la Euro 2008 a fost singurul "tricolor" care a facut declaratii miercuri seara, la revenirea delegatiei din Elvetia, dar nu a comentat conflictul cu selectionerul Victor Piturca. Ciprian Marica a spus ca nu crede ca ar fi reusit mai multe decat colegii sai care au fost folositi. "Ne pare nespus de rau ca nu am reusit sa mergem mai departe, toti avem un gust amar dupa ce nu am reusit sa ne calificam, dar suntem optimisti si privim cu incredere in viitor. Ne pare nespus de rau ca i-am dezamagit pe suporteri, le multumim ca au fost alaturi de noi, ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Imi pare rau ca nu am jucat, dar colegii mei au depus un efort extraordinar si nu cred ca eu as fi putut face mai mult", a spus Marica. (MIG)
LOBONT E TRIST
Portarul Nationalei a declarat pentru site-ul sau oficial ca este convins ca alaturi de coechipierii sai va invata multe dupa Campionatul European, unde Romania a fost eliminata inca din faza grupelor. "Sunt trist. Imi pare rau ca nu am putut face mai mult. Am fost aproape de o calificare istorica. Sunt convins ca vom invata multe lucruri dupa acest Euro 2008, mai ales ca ne asteapta preliminariile pentru Mondiale. Le multumesc tuturor suporterilor, tuturor romanilor! Au fost cu adevarat fantastici pe toata durata turneului final", a declarat Bogdan Lobont. (MIG)
Mutu cautat de Milan
Desi Andrea Della Valle, presedintele Fiorentinei, a anuntat ca este optimist in ceea ce priveste ramanerea "Briliantului" la Florenta, presa italiana scrie ca atacantul roman este tot mai aproape de AC Milan. Gruparea lui Berlusconi ofera 10 milioane de euro, plus doi jucatori, Oddo si Simic, in schimbul lui Mutu, caruia i-a pregatit un contract pe patru ani si un salariu de 3,5 milioane de euro pe sezon. De asemenea, ziarele italiene mai adauga si ca Mutu ar putea ajunge la FC Barcelona in cazul in carecatalanii il vor pierde pe Ronaldinho. (MIG)
Goian spre Anglia
Aston Villa, Newcastle United si Manchester United sunt interesate de transferul fundasului stelist, informeaza publicatia britanica on-line "About a Ball". "Cele trei cluburi il tintesc pe internationalul roman, care a facut un Euro 2008 excelent, lasand impresia de siguranta in defensiva. Villa cauta un inlocuitor pentru Mellberg, cedat la Juventus, Newcastle il urmareste de multa vreme, iar interesul lui Manchester pare a fi pur speculativ", a scris sursa citata, care adauga ca Werder Bremen, US Lecce si Betis Sevilla il vor si ele pe Dorin Goian. (MIG)
Cu trofeul
pe masa
Reprezentativa de rugby a Romaniei va intalni in aceasta seara, de la ora 20, pe Stadionul "Arcul de Triumf", selectionata Emerging South Africa, in cadrul finalei "IRB Nations Cup - 2008", ambele echipe avand punctaj maxim dupa primele meciuri. Pentru echipa noastra, insa, meciul de azi are si o alta semnificatie, fiind ultima partida in care veteranul Romeo Gontineac va mai aparea in tricoul cu emblema frunzei de stejar. "In mod oficial, ultimul meci a fost cel cu Noua Zeelanda, la Cupa Mondiala, dar vreau ca ultimele minute de pe teren sa le petrec in Romania", a punctat Gontineac. "Avem acum o nationala tanara, motivata. In partida de vineri trebuie sa fim atenti la loviturile fixe, precum si la atacurile jucatorilor din Africa de Sud", a adaugat cel care a adunat peste 70 de selectii la nationala. (T. R.)
A r h i v a
  Uimitorul Hiddink    1 comentariu
  Razboi in Balcani    
  EURO 2008 - faza eliminatorie    
  GRUPA D    
  Sandu tine la Piturca    5 comentarii
  Revenire fara glorie    1 comentariu
     4 comentarii
  Fabbiani il ajuta pe Pepe Moreno!    
 Top afisari / comentarii 
 Circ la investirea lui Oprescu (2740 afisari)
 Muntii Carpati la mana ungurilor (1968 afisari)
 Misterul lacului Tiberiada (1961 afisari)
 Poemele hiperporno ale lui Emil Brumaru (1739 afisari)
 Jaf in codrul Regelui (1651 afisari)
 Codul secret al lui Michelangelo, ascuns in picturile ce impodobesc Capela Sixtina de la Vatican (2851 afisari)
 O singura pastila le poate scapa pe femei de o sarcina nedorita (2362 afisari)
 "Dorele, ne miscam si noi mai cu talent", in varianta cu sutien  (2259 afisari)
 Sylvie van der Vaart, cea mai sexy nevasta de fotbalist la EURO 2008 (1971 afisari)
 Băsescu i-a spus unei jurnaliste că orice răspuns are nevoie de o intrebare care să probeze o minimă inteligență (1892 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01032 sec.