Ziua Logo
  Nr. 4262 de joi, 19 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Amenzi in serie la ING
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a sanctionat ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii cu amenda contraventionala in valoare de 0,5% din capitalul social, pentru incalcarea prevederilor legislatiei in domeniul pensiilor private obligatorii si facultative, informeaza Mediafax. ING Asigurari de Viata a incalcat prevederile articolului 86 din Legea 204/2006 privind pensiile facultative si Hotararea 21/2008 a Consiliului CSSPP referitoare la externalizarea activitatii de administrare si investire a activelor fondului de pensii, in contextul legal al sistemului pensiilor private din Romania, potrivit CSSPP. (F.B.)
Daimler alege Ungaria
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedez-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, potrivit Mediafax. Noua uzina va sustine extinderea gamei de automobile compacte de la doua la patru modele si va crea 2.500 de locuri de munca. (F.B.)
Aegon creste capitalul
BT Aegon Fond de Pensii isi va majora capitalul social cu patru milioane de euro, la 13,5 milioane euro, pentru consolidarea activitatilor pe segmentul pensiilor private obligatorii (Pilonul II). Directorul general, Silvia Sirb, va conduce un nou proiect, in locul sau fiind numit Marius Ratiu. Noul director, in varsta de 42 de ani, a ocupat anterior functia de director operatiuni al companiei si are o experienta de peste noua ani in domeniul bancar, precum si in fonduri de investitii. (F.B.)
Privatizare termo
Termoelectrica si consortiul format din E.ON si Enel au semnat, ieri, memorandumul de intelegere privind realizarea unui nou grup de producere a energiei in cadrul termocentralei Braila, transmite Rompres. Practic, este prima privatizare in domeniul producerii energiei electrice in termocentrale. La Braila se va realiza un grup nou, pe baza de huila, cu o capacitate de 800 MW, care va necesita o investitie de circa un miliard de euro. Termoelectrica va participa cu activele existente si va detine o participatie minoritara. (G.M.)
A r h i v a
  Cartelul gazarilor    
  Iliescu ataca "baietii destepti" din energie    1 comentariu
  Ploaia inmoaie inflatia    
 Top afisari / comentarii 
 Arma secreta (3142 afisari)
 Vadim Tudor se invita la ciolan (2238 afisari)
 Mediatorul interlopilor (2165 afisari)
 Averile consilierilor (2063 afisari)
 Ciment in cap de Ziua Rusiei (2006 afisari)
 Gemenele Indiggo, desfiintate de David Hasselhoff, la "America's Got Talent" (5200 afisari)
 Mioara Mantale: In sfarsit, Vosganian e al meu! (4246 afisari)
 Nefericita in casnicie, o britanica s-a operat pentru 24 de ore de orgasm (3127 afisari)
 Corriere dello Sport: Ar fi fost o insulta adusa fotbalului daca s-ar fi calificat sarmana echipa a Romaniei (2866 afisari)
 Iane zis "Bobina", spaima trenurilor care circula spre Litoral (1865 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00849 sec.