Ziua Logo
  Nr. 4262 de joi, 19 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
FRF face blat cu Steaua!
-- Vicecampioana va iesi basma curata din scandalul de la Cluj, iar Gigi Becali va intelegeca poate face orice daca tace din gura
Comisia de Apel a FRF a amanat luarea unei decizii in cazul "valiza", pentru luni, 23 iunie, dupa ce ieri au fost audiati jucatorii Dorin Goga si Petre Marin, dar si presedintele executiv al lui "U" Cluj, Anton Dobos. Steaua a facut apel impotriva deciziei Comisiei de Disciplina a FRF, care a penalizat gruparea din Ghencea cu sapte puncte si i-a interzis lui Gigi Becali accesul pe stadioane timp de doi ani, finantatorul stelist fiind si amendat cu 200.000 de lei.
"S-a amanat. Decizia se va da pe 23 iunie. M-au intrebat de declaratiile pe care le-am dat la Comisia de Disciplina, iar eu mi-am mentinut acele declaratii. Nu am nimic de ascuns, am spus adevarul. Eu sper si am incredere pentru ca nu am gresit cu nimic si sper sa se rezolve favorabil", a spus Petre Marin, suspendat pentru sase luni si amendat drastic de catre Comisia de Disciplina. "Nu ma intereseaza ce Gigi Becali despre mine. Am fost contactat de el inaintea meciului cu CFR, lucru pe care si Gigi Becali l-a recunoscut! Oricum, nu cred ca suspendarile de sase luni pentru Petre Marin si Gigel Coman sunt corecte, jucatorii n-au nici o vina. Si nici cluburile nu ar trebui penalizate", a spus Dorin Goga, atacantul lui "U". Dorit chiar de Steaua, D. Goga a precizat: "Acum am examene si sunt ocupat. Am oferte, dar nu m-am decis ce sa fac!". Constantin Ciubota, avocatul Stelei, a spus ca, la audieri, D. Goga ar fi declarat ca "Gigi Becali poate a glumit atunci cand mi-a oferit bani!".
OK pentru Liga Campionilor
Audierile de ieri, care au durat o ora, conduc catre o decizie previzibila a Comisiei de Apel a FRF, si anume anularea hotararilor luate de catre Comisia de Disciplina!
Mai mult, FRF incearca astfel si sa astepte ancheta de la DNA, urmand a redeschide cazul "valiza" daca acest lucru se va impune. In plus, o eventuala ancheta la UEFA, care sa vizeze Steaua, ar putea avea repercusiuni negative atat pentru clubul din Ghencea, cat si pentru fotbalul romanesc.
Iar in conditiile in care FC Porto, gasita vinovata pentru mituirea arbitrilor, a primit acceptul de a juca in UEFA Champions League, federalii de la Bucuresti nu mai vad rostul unui razboi cu Gigi Becali.
Probabil ca Steaua va primi punctele inapoi, iar Gigi Becali va ramane doar cu amenda si cu o suspendare mai mica, de vreo sase luni, dar si cu o atentionare mai mult decat clara, care il va face sa nu se mai laude de acum incolo cu valizele pe care le trimite prin tara. (MIG)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
DNA-ul lui Basescu !   de FB
A r h i v a
  Boston Celtics, campioana    
  "Panzere" contra Ronaldo    
  EURO 2008 - faza eliminatorie    
  GRUPA C    
  Stiri pe scurt    
  Piturca pregateste CM    9 comentarii
  Sandu: atac la jucatori!    
  Mutu: "Eu sunt vinovat!"    6 comentarii
  Made in Romania    
  Italia traieste, Franta a murit!    
 Top afisari / comentarii 
 Arma secreta (3142 afisari)
 Vadim Tudor se invita la ciolan (2238 afisari)
 Mediatorul interlopilor (2165 afisari)
 Averile consilierilor (2063 afisari)
 Ciment in cap de Ziua Rusiei (2006 afisari)
 Gemenele Indiggo, desfiintate de David Hasselhoff, la "America's Got Talent" (5200 afisari)
 Mioara Mantale: In sfarsit, Vosganian e al meu! (4246 afisari)
 Nefericita in casnicie, o britanica s-a operat pentru 24 de ore de orgasm (3127 afisari)
 Corriere dello Sport: Ar fi fost o insulta adusa fotbalului daca s-ar fi calificat sarmana echipa a Romaniei (2866 afisari)
 Iane zis "Bobina", spaima trenurilor care circula spre Litoral (1865 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.12920 sec.