Ziua Logo
  Nr. 4260 de marti, 17 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Suspect pentru crima
Ancheta in cazul crimei de la casa de amanet din Galati, in care o tanara de 27 de ani a fost omorata, este continuata de procurori. Astfel, potrivit ProTv, se ia in calcul ipoteza unei crime pasionale comise de fostul iubit al fetei care in urma cu cativa ani plecase in strainatate. Intre timp fata s-a casatorit iar acest lucru l-a deranjat foarte tare pe fostul iubit, intors in tara. Ipoteza este intarita de faptul ca din casa de amanet nu lipseste nimic. (E.D.)
Accidente mortale
Doua persoane au murit si sapte au fost grav ranite ieri, dupa ce au fost implicate in doua accidente rutiere in judetul Galati. Potrivit Rompres, in cazul primului accident,o persoana a decedat si alte sapte, printre care un mire si o mireasa, au ajuns la spital in stare grava, dupa ce soferul unei masinii a facut o depasire fara sa se asigure, ciocnindu-se de alte doua vehicule. In cazul celui de-al doilea eveniment rutier, conducatorul unui autotren a accidentat mortal un batran, de 60 ani, care traversa regulamentar drumul in localitatea Barcea. Totodata, trei romani, intre care un copil in varsta de un an, au murit intr-un accident produs pe soseaua care leaga orasul bulgar Pleven de Sofia, dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit de un autocar. (E.D.)
Salt in gol
Un barbat internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta a incercat sa se sinucida aruncandu-se in gol de la o fereastra situata la etajul al treilea al cladirii, insa a cazut pe o platforma din beton aflata la nivelul intai si a scapat cu viata. Potrivit Mediafax, barbatul, in varsta de 39 de ani, este din comuna constanteana Alimanu, fiind internat dupa ce fusese implicat intr-un accident rutier. (E.D.)
Femei injunghiate
O tanara din Sighetul Marmatiei a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost injunghiata cu un cutit de prietenul ei, pe fondul unor dispute mai vechi. Potrivit Rompres, tanara a fost adusa la spital de barbatul care a injunghiat-o, acesta disparand imediat, fiind cautat de politisti.Totodata, o alta femeie din Reghin a fost taiata cu un cutit de sotul sau, dupa care si acesta s-a injunghiat. De asemenea, o batrana din Braila a fost omorata cu mai multe lovituri de cutit de un vecin, care era suparat ca mama sa ii ducea deseori de mancare. (E.D.)
 Afisari: 169  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Veriga turceasca    
  Nutu Camataru redactor si planton    
  Sinucidere in cazul "Permis pentru mita"    
  Scapati din mainile politistilor    
 Top afisari / comentarii 
 Falimentul lui Basescu (3199 afisari)
 Masteratul obligatoriu pentru cariera (2110 afisari)
 Extaz la Independentu' (1907 afisari)
 Chisinaul interzice studiile in Romania (1818 afisari)
 Razvan Temesan castiga la CEDO impotriva Romaniei (1495 afisari)
 Silezia ameninta Polonia cu secesiunea si un scenariu tip Kosovo (1892 afisari)
 "Burlacul" George Clooney nu se dezminte: mini-vacanta cu doua brunete (1790 afisari)
  Iliescu: Il bag in ma-sa pe Basescu (1742 afisari)
 Ghid sexual publicat de un calugar catolic (1714 afisari)
 Furtuna a distrus planurile ucrainenilor de a inaugura "obiectivul turistic" Insula Serpilor (1688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00855 sec.