Ziua Logo
  Nr. 4260 de marti, 17 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Szekely fericit la Steaua
-- Vedeta adusa de la Galati este incantata de transfer desi in iarna anuntase ca vrea la Rapid
"Ros-albastrii" s-au reunit ieri dimineata la stadion, reluand pregatirile pentru noul sezon. In Ghencea a fost prezent si fostul mijlocas stelist Sorin Paraschiv, acum la Rimini, in Serie B, dar cei mai incantati de reunire au fost Janos Szekely, adus de la Otelul Galati, si Robert Neagoe, transferat de la Dacia Mioveni.
"Colegii ne-au primit bine pe noi, cei nou veniti. Vrem sa ne calificam in grupele Ligii Campionilor. Sunt foarte multumit ca am ajuns la Steaua si nu la Rapid, Steaua m-a dorit cu adevarat. E parerea celor de la CFR daca ei cred ca se vor bate doar cu Dinamo, eu zic ca va fi o lupta stransa, intre trei-patru echipe, pentru titlu. Astept Liga Campionilor cu cea mai mare nerabdare. Sper sa avem putin noroc la tragerea la sorti, dar conteaza mai putin, important e sa ajungem acolo. N-am preferinte pentru adversar, poate eventual o echipa din Danemarca si sa evitam pe Atletico Madrid", a spus Szekely, adaugand ca era normal sa aiba emotii cand a intrat prima data in vestiarul Stelei. Szekely a comentat si situatia capitanului Mirel Radoi, operat la Z�rich. "E jucatorul cel mai important de la Steaua, liderul nostru, suntem preocupati, ne pare rau pentru ce i s-a intamplat si il asteptam cat mai repede. Sper sa-i cunosc pe cei aflati acolo cat mai tarziu, dupa finala", a adaugat Szekely.
Mircea PAUN - Ziua foto
Neagoe: "Vreau sa fiu campion!"
"Sunt nerabdator sa se termine perioada de pregatire, sa se termine cantonamentele si sa inceapa campionatul. A fost foarte bine la primul antrenament, sper sa facem o figura frumoasa in acest sezon. Va fi un campionat foarte disputat, la fel ca toate celelalte, dar sper sa castigam tot ce se poate. Am avut emotii cand am intrat in vestiar. Totul e bine cand esti la Steaua. Vreau sa raman aici, sa fiu campion", a spus Neagoe, care crede ca "Steaua o sa se bata numai cu Steaua la titlu! E cea mai buna echipa, in sezonul trecut a avut ghinion, a recuperat atatea puncte si a pierdut titlul intr-un singur meci, cel cu Dinamo". (MIG)
CAZUL "VALIZA" AMANAT
Comisia de Apel a FRF a amanat ieri, pentru miercuri, luarea unei decizii ca urmare a memoriului inaintat de Steaua, impotriva penalizarii de sapte puncte si a interdictiei de a intra timp de doi ani pe stadioane dictata impotriva finantatorului Gigi Becali. Boss-ul din Ghencea a fost prezent la comisie, alaturi de presedintele executiv al clubului, Valeriu Argaseala, si de avocat. De asemenea, au fost convocati si fotbalistii Petre Marin (Steaua) si Gigel Coman ("U Cluj"), suspendati pe cate sase luni si amendati drastic de catre Comisia de Disciplina, dar si presedintele executiv al clujenilor, Anton Dobos. "S-a amanat pentru ca trebuie sa vina si Goga pentru reaudiere. Goga e un mare mincinos, e cuvantul lui impotriva cuvantului a sase oameni. El o tine pe a lui. Cred ca e un dobitoc, e pus de cineva!", a spus Gigi Becali. (MIG)
A r h i v a
  Tadici ramane la Nationala    
  Eleganta la COSR    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Falimentul lui Basescu (3199 afisari)
 Masteratul obligatoriu pentru cariera (2110 afisari)
 Extaz la Independentu' (1907 afisari)
 Chisinaul interzice studiile in Romania (1818 afisari)
 Razvan Temesan castiga la CEDO impotriva Romaniei (1495 afisari)
 Silezia ameninta Polonia cu secesiunea si un scenariu tip Kosovo (1892 afisari)
 "Burlacul" George Clooney nu se dezminte: mini-vacanta cu doua brunete (1790 afisari)
  Iliescu: Il bag in ma-sa pe Basescu (1742 afisari)
 Ghid sexual publicat de un calugar catolic (1714 afisari)
 Furtuna a distrus planurile ucrainenilor de a inaugura "obiectivul turistic" Insula Serpilor (1688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00833 sec.