Ziua Logo
  Nr. 4259 de luni, 16 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Hei-rup sindical pentru SNIF
-- Sindicalistii din Imbunatatiri Funciare au renuntat, dupa doua zile, la greva foamei, in urma semnarii unui alt protocol cu Ministerul Agriculturii, a declarat presedintele Uniunii Sindicatelor din Imbunatatiri Funciare (USIF), Viorica Blebea, informeaza Mediafax.
In ceea ce priveste privatizarea SNIF, au fost stabilite mai multe etape, ultima prevazuta in protocol fiind 21 august, data la care ar trebui sa inceapa negocierea cu fiecare ofertant, a mai spus Blebea. Zece angajati ai Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare (SNIF) au intrat, miercuri, in greva foamei in fata sediului Guvernului, nemultumiti ca reprezentantii Executivului nu au raspuns solicitarilor salariatilor. De fapt, sindicalistii au mai protestat fata de modul in care se preconiza privatizarea SNIF. Societatea, cu capital de stat, este administrata de Agentia Domeniilor Statului, institutie ce apartine de Ministerul Agriculturii. Initial, se decisese ca SNIF sa se privatizeze pe piata de capital, dar sindicalistii au protestat, declarand ca, in acest fel, nu se poate impune pastrarea obiectului de activitate si, in consecinta, le sunt atacate locurile de munca. In aceste conditii, au inceput protestele pentru ca SNIF sa fie privatizata prin negociere directa. Sindicalistii si-au anuntat intentia de a cumpara societatea, dar nu singuri, pentru ca nu au bani. SNIF prezinta un interes deosebit ca urmare a potentialului imobiliar de care dispune. (L.M.)
A r h i v a
  Pacea de la supermarket    
  Bancile, cu ochii-n patru la clienti    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Adelin Petrisor si-a dat demisia de la Antene (4877 afisari)
 Mostenirea Videanu (2733 afisari)
 Cheia celei de-a doua suspendari (2167 afisari)
 Analfabetii au hotarat la Sintesti (1748 afisari)
 Primul pentru Bucuresti (1698 afisari)
 Presedintele Federatiei Italiene de fotbal: Daca Olanda pierde cu Romania, Italia si Franta vor cere schimbarea sistemulului de desfasurare al Euro 2012 (2187 afisari)
 Un lider nazist, cautat pentru crime de razboi, se plimba linistit la EURO 2008, la brat cu nevasta (2166 afisari)
 Grecia, un nou cal troian rusesc in UE (2144 afisari)
 Un stomatolog italian cerea servicii sexuale in schimbul celor medicale  (1962 afisari)
 Comisia Europeana vrea sa platim si apelurile primite (1701 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00734 sec.