Ziua Logo
  Nr. 4259 de luni, 16 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Steaua striga adunarea!
-- Dupa un sezon presarat cu scandaluri, dar si incununat cu un loc doi la care nu prea multa lume se astepta, elevii lui Lacatus, minus cei prezenti inca la Euro 2008, se vor reuni astazi, la ora 11, la stadionul din Ghencea, acolo unde vor fi prezentate si noile achizitii. Lotul este deja definitivat, ramanand de rezolvat numai transferul unui numar 9 veritabil, asta in conditiile in care varianta Pepe Moreno a cazut.
Unul dintre lucrurile pe care Marius Lacatus i le-a cerut lui Gigi Becali a fost ca, imediat dupa terminarea campionatului, Steaua sa achizitioneze deja jucatori, asta pentru ca acestia sa poata merge cu echipa in pregatire, obisnuindu-se astfel cu atmosfera din Ghencea. Imediat au urmat si achizitiile Stelei. R. Neagoe, B. Stancu, Szekely, Cl. Ionescu si Tiago sunt noile sperante ale vicecampioanei, ramanand doar un singur post de acoperit, si anume cel de atacant central, acolo unde Adrian Ilie urmareste mai multi jucatori masivi, capabili sa joace rolul unui pivot in careul advers. Fotbalistii de care ros-albastrii se vor desparti in acest an sunt Cristocea si M. Croitoru, asta in afara celor care ar putea pleca in strainatate, printre cei vizati fiind Dica, D. Goian sau Nicolita. La reunirea lotului, in afara fotbalistilor prezenti la Euro 2008, nu vor participa nici Radoi, Ov. Petre si Emeghara. Capitanul Stelei se afla in convalescenta dupa operatia suferita ieri, la Z�rich, atunci cand i s-a reparat osul pometelui stang, precum si piramida nazala, in timp ce Ov. Petre se afla la Bologna, unde zilnic efectueaza exercitii de recuperare la clinica Isokinetic. Primul raport efectuat de doctorul Nanni, directorul clinicii, este extrem de favorabil si arata ca fotbalistul s-a recuperat foarte repede. Marele sau noroc a fost ca meniscul n-a fost rupt, fiind nevoie doar de curatarea toartei acestuia. O veste extrem de prosta vine din partea nigerianului Emeghara, acesta trebuind sa mai astepte o perioada pana va putea iesi pe gazon pentru a alerga. Cel mai probabil, el va reveni sub comanda lui Lacatus in august, ceea ce inseamna ca va pierde intreaga pregatire de vara.
Cristian MUNTEANU 
A r h i v a
  Mondiale dupa 14 ani!    
  Mica Bucla castigata de ungurul Rida    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Adelin Petrisor si-a dat demisia de la Antene (4877 afisari)
 Mostenirea Videanu (2733 afisari)
 Cheia celei de-a doua suspendari (2167 afisari)
 Analfabetii au hotarat la Sintesti (1748 afisari)
 Primul pentru Bucuresti (1698 afisari)
 Presedintele Federatiei Italiene de fotbal: Daca Olanda pierde cu Romania, Italia si Franta vor cere schimbarea sistemulului de desfasurare al Euro 2012 (2187 afisari)
 Un lider nazist, cautat pentru crime de razboi, se plimba linistit la EURO 2008, la brat cu nevasta (2166 afisari)
 Grecia, un nou cal troian rusesc in UE (2144 afisari)
 Un stomatolog italian cerea servicii sexuale in schimbul celor medicale  (1962 afisari)
 Comisia Europeana vrea sa platim si apelurile primite (1701 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01368 sec.