Ziua Logo
  Nr. 4259 de luni, 16 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Acopreris prabusit
O parte a acoperisului din zona de restaurante a Iulius Mall din Cluj-Napoca s-a prabusit ieri din cauza ploii. Incidentul nu s-a soldat cu victime, insa, potrivit Mediafax, zona a fost evacuata, iar accesul persoanelor in incinta mall-ului a fost interzis. "Prabusirea unei parti a tavanului zonei de restaurante a Iulius Mall a fost cauzata de o infiltratie de apa, datorita ploilor cazute in ultima perioada", a declarat Renate Roca Rozenberg, responsabil PR al complexului comercial. (B.C.G.)
Nunta cu foc
Un incendiu a avut loc in noaptea de sambata spre duminica la un restaurant din Capitala unde avea loc o nunta, in urma incidentului izbucnit la bucatarie nuntasii fiind scosi din local. Focul a inceput cand a fost furata mireasa si o persoana a fost transportata la spital in urma unei intoxicatii cu fum. (B.C.G.)
Incidente in Italia
Un roman in varsta de 26 de ani a fost arestat de politia din Udine dupa ce a violat o tanara in varsta de 17 ani. Potrivit NewsIn, fata l-ar fi rugat pe barbat sa o duca acasa, iar acesta ar fi profitat de ea pe drum. Totodata, un alt roman a fost arestat in Italia dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce abuza de o minora de 14 ani, tot din Romania. Un alt incident s-a produs in Peninsula, insa de aceasta data o romanca a ajuns la spital cu arsuri grave dupa ce persoane ramase necunoscute au incendiat usa apartamentului acesteia
in localitatea San Lucido, din regiunea Calabria. (E.D.)
Conflicte sangeroase
Doi frati de 16 si 19 ani au fost injunghiati mortal la sfarsitul saptamanii trecute de catre un alt tanar de 19 ani, in urma unui conflict declansat la o discoteca de pe raza comunei vasluiene Voinesti. Totodata, patru tineri au ajuns la spital in urma unui scandal care a avut loc in localitatea olteana Tufeni, dupa ce un barbat a tras mai multe focuri de arma asupra lor. (E.D.)
A r h i v a
  Razboi tiganesc in Capitala    2 comentarii
  Minciuna si adevar in Dosarul 13-15 iunie '90    6 comentarii
  Ucisa cu zece lovituri de cutit    
  Ancheta in cazul "Permis pentru mita" se extinde    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Adelin Petrisor si-a dat demisia de la Antene (4877 afisari)
 Mostenirea Videanu (2733 afisari)
 Cheia celei de-a doua suspendari (2167 afisari)
 Analfabetii au hotarat la Sintesti (1748 afisari)
 Primul pentru Bucuresti (1698 afisari)
 Presedintele Federatiei Italiene de fotbal: Daca Olanda pierde cu Romania, Italia si Franta vor cere schimbarea sistemulului de desfasurare al Euro 2012 (2187 afisari)
 Un lider nazist, cautat pentru crime de razboi, se plimba linistit la EURO 2008, la brat cu nevasta (2166 afisari)
 Grecia, un nou cal troian rusesc in UE (2144 afisari)
 Un stomatolog italian cerea servicii sexuale in schimbul celor medicale  (1962 afisari)
 Comisia Europeana vrea sa platim si apelurile primite (1701 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00789 sec.