Ziua Logo
  Nr. 4259 de luni, 16 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Jazz-Rock
Stiri pe scurt
Air Traffic la Stufstock!
Rockerii indie-pop, cum ii numeste presa din tara lor, vor canta joi, 14 august la a sasea editie a festivalului de la Vama Veche. Ei nu se vor afla insa, pentru prima oara in Romania. Cei patru muzicieni au filmat chiar si un clip pe meleagurile noastre. David Ryan Jordan, Jim Maddock, Tom Pritchard si Chris Wall si-au lansat pe 2 iulie 2007 albumul de debut, intitulat "Fractured Life". La numai trei ani de la infiintare, trupa efectueaza turnee in Europa si Statele Unite, si aduna mii de fani la concerte.
Paul McCartney a "incendiat" Kiev-ul!
"In ciuda ploii, cateva zeci de mii de oameni s-au adunat sambata seara, in piata centrala din capitala Ucrainei, pentru a asista la un concert al fostului membru Beatles. Recitalul a fost de fapt un eveniment caritabil, in favoarea copiilor care sufera de cancer. Concertul lui McCartney la Kiev a fost considerat cel mai mare spectacol in aer liber, care a avut loc vreodata intr-o fosta republica sovietica. Show-ul, care a durat aproximativ doua ore, a fost transmis in direct la televiziunea nationala, precum si pe cateva ecrane uriase, instalate in cinci orase din Ucraina. Paul McCartney a inceput concertul de la Kiev cu piesa "Drive my Car", a grupului Beatles. Au urmat apoi alte melodii celebre, printre care "Hey Jude", "Let It Be", "Back In The USSR" si "Penny Lane", dar si "A Day In The Life", dedicata lui John Lennon. Potrivit revistei "Rolling Stone", nici un fost membru Beatles nu a cantat pana acum aceasta piesa intr-un concert. McCartney a realizat premiera in urma cu doua saptamani, pe scena din Liverpool, orasul sau natal. Spectacolul din capitala Ucrainei s-a incheiat cu "Yesterday", alaturi de un show pirotehnic.
A r h i v a
  Furt intelectual la IRIS    
  The Doors!!!    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Adelin Petrisor si-a dat demisia de la Antene (4877 afisari)
 Mostenirea Videanu (2733 afisari)
 Cheia celei de-a doua suspendari (2167 afisari)
 Analfabetii au hotarat la Sintesti (1748 afisari)
 Primul pentru Bucuresti (1698 afisari)
 Presedintele Federatiei Italiene de fotbal: Daca Olanda pierde cu Romania, Italia si Franta vor cere schimbarea sistemulului de desfasurare al Euro 2012 (2187 afisari)
 Un lider nazist, cautat pentru crime de razboi, se plimba linistit la EURO 2008, la brat cu nevasta (2166 afisari)
 Grecia, un nou cal troian rusesc in UE (2144 afisari)
 Un stomatolog italian cerea servicii sexuale in schimbul celor medicale  (1962 afisari)
 Comisia Europeana vrea sa platim si apelurile primite (1701 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00830 sec.