Ziua Logo
  Nr. 4256 de joi, 12 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Divort cu bataie lunga!
-- Antrenorul Gheorghe Tadici si-a reziliat, ieri, contractul cu echipa feminina de handbal Oltchim Rm. Valcea si este la un pas sa piarda si postul de selectioner al reprezentativei tricolore dupa ce a calificat-o la JO 2008.
In urma unei discutii cu managerul general valcean Gheorghe Roibu, temperamentalul antrenor Gheorghe Tadici a anuntat, ieri, ca si-a reziliat pe cale amiabila contractul cu Oltchim Rm. Valcea, veste care a socat lumea handbalului si nu numai. Asta, pentru ca mai sunt doar doua luni pana la debutul JO 2008, iar singurul sport de echipa din Romania care a obtinut vizele pentru Beijing pare sa intre intr-o situatie fara iesire din cauza unui presupus conflict antrenor-jucatoare. De altfel, desi divortul a fost oficializat ca urmare a declaratiilor facute de Tadici in presa, "care au adus atingere imaginii si prestigiului sponsorului principal", si a esecului din Liga Campionilor (ratarea calificarii in semifinale), motivul neoficial pare sa-l constituie conflictul mocnit dintre Tadici, un antrenor valoros, dar impulsiv, si unele dintre vedetele gruparii din Valcea. "Mentionam ca despartirea de antrenorul Tadici n-a fost generata de relatiile acestuia cu componentele echipei", precizeaza comunicatul postat pe site-ul oficial al campioanei Romaniei. "Mi-am intrerupt pe cale amiabila relatiile profesionale cu C.S. Oltchim dupa ce am discutat cu domnul Roibu. Cei doi ani in care am antrenat Valcea sunt cei mai buni din istoria clubului, dar si din cariera mea. Ma bucur ca am stiut sa gestionez situatia, desi a fost foarte greu", a spus Tadici, adaugand suparat ca, "in zilele urmatoare, voi spune mai multe si voi veni cu CV-ul acestui presedinte (n.n. - Ioan Gavrilescu), care in 30 de ani la Oltchim a schimbat 38 de antrenori!". Ingrijorat, presedintele FRH, Cristian Gatu, a spus ca se gandeste doar la JO 2008. "Nu ma amestec in problemele lor. Imi trebuie un act oficial de la Oltchim, iar functie de motivele pe care mi le vor prezenta voi analiza situatia. Daca unul dintre motivele demiterii domnului Tadici este acela ca jucatoarele nu l-au mai vrut, jucatoare care sunt si la nationala, atunci este o mare problema! Astept documentul si dupa aceea ma pronunt. Din punctul meu de vedere, Tadici a obtinut rezultate foarte bune la nationala si nu ar fi oportuna schimbarea sa in acest moment, cu mai putin de doua luni pana la inceperea JO", a comentat Gatu.
Tiberiu RIST 
 Afisari: 985  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 5 Afiseaza toate comentariile  
Stiu ca sunt la alta tema sportiva, insa.. titlul asta!   de Atamild
Tadici trebuie sa ramana!   de Albulet
Baiatul meu pleaca la meci   de Atamild
Vaya con Dios!   de marinus
sa plece!   de popicar
A r h i v a
  Curatenie la Dinamo    
  Blay si Bostina - amendati!    
  Bellu mizeaza pe Tadici    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Regele l-a evitat pe Iliescu (4101 afisari)
 Rufele ambasadoarei Pastarnac (3158 afisari)
 Planul de curatare a Pietei Universitatii (2358 afisari)
 Dihonie in PNL (2287 afisari)
 Marele blat politic (1854 afisari)
 Se destrama Ucraina: Harkovul se declara liber de NATO iar Sevastopolul doreste neutralitatea  (3890 afisari)
 Fotografii spion cu Dacia XL (2970 afisari)
 Euro sexy 2008, partide pentru care orice barbat ar renunta la fotbal (2890 afisari)
 Inima unui francez, declarat mort, a inceput sa bata in timp ce medicii se pregateau sa-i preleveze organele (2790 afisari)
 Mark Anthony, la brat cu Jennifer Lopez, dar cu ochii dupa o rusoaica blonda (2283 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00854 sec.