Ziua Logo
  Nr. 4256 de joi, 12 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Paszkany la DNA
Patronul gruparii CFR Cluj, Arpad Paszkany, si presedintele clubului, Iuliu Muresan, au fost citati ieri la DNA, pentru a fi audiati ca martori in dosarul in care este cercetat comisarul Toma Rus, pentru fapte de coruptie. Paszkany a declarat ca este parte vatamata in dosar si a refuzat sa dea detalii despre discutiile cu procurorii, spunand doar ca nu va mai fi citat de acum in acest caz. Totodata, presedintele Muresan a spus ca a discutat cu procurorii despre nationala Romaniei si Campionatul European de Fotbal. El a refuzat sa ofere si alte detalii despre declaratiile date anchetatorilor. (A.G.)
Audieri in cazul Elodia
O femeie care sustine ca sotul ei, Anatolie Ciumac, prieten cu Cristian Cioaca, are legatura cu disparitia avocatei Elodia Ghinescu, a fost audiata ieri de procurori. Magda Ciumac a declarat la intrarea in sediul Parchetului ca a fost impreuna cu sotul ei, Anatolie Ciumac (zis Tolea), in noiembrie anul trecut, la un cimitir din localitatea brasoveana Rasnov, de unde acesta a luat o geanta foarte grea. Aceasta a spus, potrivit Mediafax, ca atunci cand si-a intrebat sotul ce se afla in geanta, Tolea Ciumac i-a raspuns ca "a recuperat-o pe Elodia". Femeia a declarat ca sotul ei a ucis-o pe Elodia Ghinescu, pentru ca avocata nu l-a ajutat in rezolvarea unui dosar pentru care a primit bani de la acesta. (E.D.)
Sase morti in Italia
Sase romani au murit ieri in Sicilia dupa ce au inhalat substante toxice, in timp ce lucrau intr-o cuva de epurare, la 35 kilometri de Catania. Acestia lucrau pentru o societate privata. Potrivit autoritatilor italiene, moartea celor sase muncitori ar fi fost provocata de inhalarea unor aburi toxici (E.D.)
Arestat pentru agresiune
Un imigrant roman in varsta de 38 de ani este suspectat de agresarea a doua fete de 13 ani in oraselul italian Giulianova. Potrivit Mediafax, copiii au intrat din curiozitate in incinta in care se afla romanul, cu antecedente penale si fara locuinta. Deranjat de prezenta fetitelor, barbatul le-a atacat pe acestea, insa o patrula de carabinieri a auzit tipetele micutelor si l-au suprins pe roman cu un cutit de 15 cm lungime, barbatul fiind arestat. (E.D.)
A r h i v a
  Subsolul drogatilor    
  Ultimul drum    
  Tinta Camatarilor    
  Episcop roman acuzat de furt in SUA    5 comentarii
  Arestati in cazul crimei din Galati    
 Top afisari / comentarii 
 Regele l-a evitat pe Iliescu (4101 afisari)
 Rufele ambasadoarei Pastarnac (3158 afisari)
 Planul de curatare a Pietei Universitatii (2358 afisari)
 Dihonie in PNL (2287 afisari)
 Marele blat politic (1854 afisari)
 Se destrama Ucraina: Harkovul se declara liber de NATO iar Sevastopolul doreste neutralitatea  (3890 afisari)
 Fotografii spion cu Dacia XL (2970 afisari)
 Euro sexy 2008, partide pentru care orice barbat ar renunta la fotbal (2890 afisari)
 Inima unui francez, declarat mort, a inceput sa bata in timp ce medicii se pregateau sa-i preleveze organele (2790 afisari)
 Mark Anthony, la brat cu Jennifer Lopez, dar cu ochii dupa o rusoaica blonda (2283 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00883 sec.