Ziua Logo
  Nr. 4256 de joi, 12 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Tinta Camatarilor
-- Directia Generala de Informatii si Protectie Informativa din cadrul MIRA s-a sesizat la sfarsitul anului trecut ca anumite personaje din lumea interlopa a Capitalei planuiesc actiuni de razbunare asupra unui procuror.
"DGIPI, prin diviziunea de specialitate, s-a sesizat cu faptul ca anumite personaje rau-famate din Bucuresti intentioneaza organizarea unor actiuni de razbunare asupra procurorului Marian Santion, mergand pana la anihilarea fizica, considerandu-se ca procurorul este cel care a determinat privarea de libertate a persoanelor implicate in cazul Fratii Camataru". Acest lucru se arata intr-o rezolutie a procurorilor de neincepere a urmaririi penale in urma plangerii procurorului Santion in care acesta solicita cercetari fata de anumite persoane din conducerea DGIPI care ar fi dispus filarea sa. In rezolutia respectiva se mai precizeaza ca procurorul a fost supravegheat in scopul asigurarii protectiei.
In vizorul fratilor Ion si Vasile Balint, cunoscuti ca Nutu si Sile Camataru, au intrat si unii dintre oamenii acestora care ulterior au colaborat cu anchetatorii. Unul dintre acestia este Gheorghe Cristian, zis "Masca", un personaj de incredere al fratilor Balint, care, insa, dupa decimarea clanului i-a "turnat" in fata procurorilor pe fratii Camataru, dand detalii despre faptele acestora. La scurt timp dupa ce fratii Balint au aflat ca "Mascai i-a tradat, i-au transmis ca nu va scapa usor. Imediat, Gheorghe Cristian a inceput sa dea inapoi, sustinand ca ar fi fost obligat de anchetatori sa dea declaratii incriminatoare despre Sile si Nutu. Fratii Camataru au aflat despre colaborarea lui Masca cu procurorii la scurt timp dupa arestarea lor. Acest lucru este confirmat de declaratiile lui Ion Balint din 2004.
Atunci, in timpul unei audieri la Comisia de Abuzuri din Senat, Nutu Camataru spunea: "am primit un telefon de la Gheorghe Cristian, zis "Masca" acuzatorul meu sub acoperire". Intr-o discutie telefonica, Ion Balint afirma, referindu-se la Masca: "... Ca se duce si te spune. Noua... Stii ce facea? Vorbea cu noi la masina la instanta, si pe urma a pus un jandarm martor sa zica ca-l amenintam. Stii ce periculos e? Vorbeste cu cineva sa-i rupa capul!".
Bogdan GALCA 
 Afisari: 987  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Subsolul drogatilor    
  Ultimul drum    
  Episcop roman acuzat de furt in SUA    5 comentarii
  Arestati in cazul crimei din Galati    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Regele l-a evitat pe Iliescu (4101 afisari)
 Rufele ambasadoarei Pastarnac (3158 afisari)
 Planul de curatare a Pietei Universitatii (2358 afisari)
 Dihonie in PNL (2287 afisari)
 Marele blat politic (1854 afisari)
 Se destrama Ucraina: Harkovul se declara liber de NATO iar Sevastopolul doreste neutralitatea  (3890 afisari)
 Fotografii spion cu Dacia XL (2970 afisari)
 Euro sexy 2008, partide pentru care orice barbat ar renunta la fotbal (2890 afisari)
 Inima unui francez, declarat mort, a inceput sa bata in timp ce medicii se pregateau sa-i preleveze organele (2790 afisari)
 Mark Anthony, la brat cu Jennifer Lopez, dar cu ochii dupa o rusoaica blonda (2283 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00886 sec.