Ziua Logo
  Nr. 4256 de joi, 12 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Alegeri
Stiri pe scurt
Suspendata si subterana
Independentul Sorin Oprescu a sustinut ieri ca autostrada "suspendata", pe care a promis ca o va construi, daca ajunge primar al Capitalei, va trece de fapt prin subteran in dreptul Aeroportului Baneasa, si va iesi la suprafata, in capat, la Barbu Vacarescu. El a precizat, intr-o emisiune la B1 TV, ca ar consulta bucurestenii prin referendum in legatura cu proiectul autostrazii, pentru ca nu doreste sa faca nimic "impotriva vointei locuitorilor". (R.I.P.)
TSD voteaza Oprescu
Tineretul social-democrat a decis ieri sa il sustina pe independentul Sorin Oprescu pentru turul doi al alegerilor locale. TSD se pliaza, astfel, pe pozitia conducerii partidului, care a sustinut in mod deschis ca va recomanda propriului electorat sa il voteze pe doctor. "Alegerea noastra este motivata de faptul ca Oprescu detine calitati de bun manager. Pe langa toate acestea, nu ascundem ca optiunea noastra reprezinta si un vot de blam la adresa lui Vasile Blaga", se arata intr-un comunicat al tineretului pesedist. (C.A.)
PNL de mana cu PSD
Liberalii prahoveni au cerut ieri public electoratului din Ploiesti sa voteze candidatul PSD pentru Primarie, Daniel Savu, aflat in competitie cu un reprezentant PD-L. Penelistul Adrian Semcu a explicat ca pesedistul este un "om cu experienta, care e inginer si e tehnic". In schimb, despre contracandidatul pedelist a sustinut ca este doar "un tanar simpatic, dar fara experienta". Recomandarea liberalului a fost ca reprezentantul PD-L sa mai stea patru ani in functia de consilier local, iar primaria sa ajunga pe mainile celor de la PSD. (C.A.)
Iliescu insultat
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a fost numit ieri "terorist" si "nemernic" de un barbat, in timp ce se plimba prin piata de alimente din municipiul Sighetu Marmatiei. In timp ce Ion Iliescu mergea printre tarabe si discuta cu oamenii, un barbat care purta o sapca cu insemnele PD-L a inceput sa strige: "Teroristule! Ai venit sa furi voturi?". Barbatul a fost scos rapid din multime de catre fortele de paza, iar Iliescu nu a avut nici o replica, continuandu-si plimbarea. (R.I.P.)
A r h i v a
  Alegatorul fictiv    2 comentarii
  Demisie din cauza PSD    1 comentariu
  Vanghelie amenintat cu cartea    2 comentarii
  Sefii de judet legati de glie    
 Top afisari / comentarii 
 Regele l-a evitat pe Iliescu (4101 afisari)
 Rufele ambasadoarei Pastarnac (3158 afisari)
 Planul de curatare a Pietei Universitatii (2358 afisari)
 Dihonie in PNL (2287 afisari)
 Marele blat politic (1854 afisari)
 Se destrama Ucraina: Harkovul se declara liber de NATO iar Sevastopolul doreste neutralitatea  (3890 afisari)
 Fotografii spion cu Dacia XL (2970 afisari)
 Euro sexy 2008, partide pentru care orice barbat ar renunta la fotbal (2890 afisari)
 Inima unui francez, declarat mort, a inceput sa bata in timp ce medicii se pregateau sa-i preleveze organele (2790 afisari)
 Mark Anthony, la brat cu Jennifer Lopez, dar cu ochii dupa o rusoaica blonda (2283 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00845 sec.