Ziua Logo
  Nr. 4255 de miercuri, 11 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Alegeri
Stiri pe scurt
Blaga, jucator la bursa
Candidatul PD-L pentru Primaria Capitalei, Vasile Blaga, mai are de platit o rata de 215.000 de euro pentru apartamentul achizitionat in Aleea Modrogan de la Verestoy Attila. Conform declaratiei de avere, senatorul pedelist si-a vandut de la sfarsitul anului trecut motocicleta Honda 125 CRV cu 3500 de euro si actiuni in valoare de 1.381.770 lei. La capitolul venituri din investitii, Blaga a castigat din vanzarea de actiuni aproximativ 1.4 mil de lei. (C.A.)
Buletinele pregatite
Prefectura Municipiului Bucuresti a finalizat ieri tiparirea si distribuirea catre sectoare a buletinelor de vot pentru turul al doilea al alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale, care se va desfasura duminica. De asemenea, au fost finalizate si distribuite listele electorale permanente, suplimentare si cele complementare. (R.I.P.)
Nunta la sectie
Numarul total al sectiilor de votare in judetul Brasov va fi de 141, cu una mai mult decat in primul tur de scrutin. Aceasta a fost infiintata prin dispozitie de primar, in localitatea Tarlungeni, informeaza Rompres.Tot aici, sectia de votare numarul 1, aflata la Caminul cultural, unde in data de 14 iunie are loc o nunta, se muta la gradinita din localitate, in urma unei dispozitii emise de primar. (A.H.)
Reclamat de PC
Conservatorii din Capitala au cerut ieri Autoritatii Electorale Permanente sa monitorizeze panotajul candidatilor calificati in turul doi, deoarece exista suspiciuni in legatura cu o finantare ilegala a lui Vasile Blaga. Marius Marinescu a sustinut ca din estimarile sale, reprezentantul PDL ar fi cheltuit aproximativ 10 milioane de euro pentru panotajul stradal. PC cere ca investigatia sa fie demarata urgent, nu dupa disparitia panotajului. (C.A.)
Candidat din intamplare
In comuna Simisna (Salaj), candidatul PIN a intrat in turul II, desi s-a clasat doar pe locul 4. Initial, trebuiau sa concureze candidatii PSD si PNL, dar liberalul s-a retras din cursa. In locul sau, a reintrat in competitie candidatul PD-L, dar nici acesta nu-si mai doreste primaria. Astfel ca Emila Buhatel (PIN) a fost desemnata de catre BEJ Salaj sa candideze pentru turul II impotriva social-democratului Calin Prodan. (A.I.)
A r h i v a
  Apel pentru DA    7 comentarii
  Stefanesti, plimbat intre instante    
  Vanghelie demisioneaza daca pierde    1 comentariu
  Tensiuni in PD-L Constanta    
 Top afisari / comentarii 
 Intre Oprescu si Tismaneanu (2683 afisari)
 Fantoma Esplanadei (2176 afisari)
 Otrava la PET (2161 afisari)
 Statuia cu geanta in cap (1892 afisari)
 Intoxicarea doctorului (1617 afisari)
 "Paula si penisul presedintelui (Clinton)" (4817 afisari)
 Socant: Un bebelus din China s-a nascut cu un penis pe spate (4220 afisari)
 O femeie sustine ca fostul ei sot a participat la asasinarea Elodiei (3496 afisari)
 Premiera mondiala: Politistii romani au brevetat o metoda unica de prindere a criminalilor (3167 afisari)
 Mai multi tineri din Chisinau au fost ridicati de procurori dupa ce au cerut pe internet unirea cu Romania (2024 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00808 sec.