Ziua Logo
  Nr. 4254 de marti, 10 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
EURO 2008
Mutu:"Am jucat defensiv!"
-- "Decarul" lui Piturca spune ca Romania nu-si putea permite sa atace intr-un meci cu Franta si a ales o tactica de aparare
"Briliantul" a declarat dupa meciul cu Franta ca jucatorii romani nu au refuzat jocul, dar au evoluat numai in aparare. "Ne-a fost frica de primul meci de la Euro, nu de Franta, pentru ca incepem de la un punct, nu de la zero. Nu a fost o surpriza ca am facut egal, desi stiam ca francezii sunt mult mai buni decat noi. Speram ca in meciurile viitoare sa realizam ceea ce nu am reusit cu Franta. Nu am refuzat jocul, cum au zis francezii, doar ca am jucat numai in aparare. Francezii se asteptau ca Romania sa iasa la joc, dar e greu sa o faci cand joci contra Frantei", a spus Mutu, care a mentionat ca a fost putin deranjat de inlocuirea sa. "Piturca ia cateodata decizii care nu ne convin. Nu eram chiar asa de proaspat si nici nu jucasem atat de stralucit", a completat Mutu. Daniel Niculae a declarat ca "Romania a avut putina sansa, in timp ce francezii au avut putin ghinion", in timp ce Razvan Cocis a spus ca "Romania putea obtine mai mult din acest meci daca aveam mai mult curaj. La ce am jucat, atat am obtinut. Suntem multumiti ca am inceput cu dreptul, dar trebuie sa facem mai multe, sa atacam, sa castigam". Capitanul echipei nationale, Cristian Chivu, a declarat ca "tricolorii" au dat impresia ca puteau obtine mai multe in acest meci, dar ca e multumit cu acest egal. "Suntem multumiti de acest rezultat, de jocul defensiv, de organizare. Aveam impresia ca puteam mai mult, dar e bine si asa. Franta are o echipa puternica, care cunoaste jocul de fotbal foarte bine. Am fost foarte organizati si nu le-am dat ocazia sa arate ceea ce stiu", a spus Chivu, care s-a aratat surprins de numarul mare de suporteri romani care au fost prezenti la partida disputata pe Stadionul "Letzingrund" din Zurich. "Am ramas surprins de numarul mare de su?porteri romani. Chiar ne-am bucurat sa au?z?im ca domina fundalul sonor", a spus Chivu.
A r h i v a
  Suporteri de Europene    
  Puisori si cocosei    
  Piturca: "As fi vrut trei puncte!"    1 comentariu
  Domenech: "Romania e buna"    1 comentariu
  Record pentru Thuram    
  Dresura de macaronari    1 comentariu
  La Zurich, nimic nu se pierde!    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Va fi Blaga? Sau Oprescu? (2738 afisari)
 Teapa elvetiana (2661 afisari)
 UE ne cere alta Constitutie (2041 afisari)
 De ce nu-l voi vota pe Sorin Oprescu (1958 afisari)
 Regele Mihai si Regina Ana Nunta de Diamant (1941 afisari)
 Fara sutien, la... "Opera": Noul cod de eleganta marca Pamela Anderson (3614 afisari)
 Mariah Carey, prinsa cu liposuctia (2497 afisari)
 Patronul lui Ionut Iftimoaie asasinat in plina strada (2422 afisari)
 Timisoara: Miting in sprijinul IPS Nicolae Corneanu  (2187 afisari)
 Reprezentanti ai 14 case regale europene participa la celebrarea nuntii de diamant a Regelui Mihai si Reginei Ana  (2124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00850 sec.