Ziua Logo
  Nr. 4254 de marti, 10 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Grecia isi apara coroana
Asta-seara incep meciurile si in grupa D, una din care face parte si Grecia, surprinzatoarea campioana a editiei trecute, cea din Portugalia. Trupa lui Rehhagel nu mai este o necunoscuta, pastrand multi dintre castigatorii din 2004, si are sanse destul de bune sa treaca de o grupa care le mai cuprinde pe Rusia, Spania si Suedia.
Deschiderea apartine meciului Spania - Rusia, meci cu doi mari absenti: Raul, neconvocat, de o parte, si Pogrebniak, accidentat, de partea cealalta. Selectionerul Spaniei, Luis Aragones, a declarat ca Rusia formeaza o echipa foarte buna. "Rusia joaca un sistem 4-5-1, astfel incat intotdeauna are noua oameni in spatele balonului. Vom avea un meci dificil", a spus Aragones. Tehnicianul olandez al Rusiei, Guus Hiddink, a anuntat ca a facut cateva schimbari tactice pentru meciul cu Spania. "Nu ma plang pentru problemele de lot. Am incredere ca restul echipei va acoperi lipsa lui Pogrebniak. Vreau sa vad o echipa foarte, foarte inteligenta", a afirmat Hiddink.
Haristeas vrea gol!
Atacantul grec Angelos Haristeas, golgheter in 2004, a declarat ca Suedia are jucatori puternici si rapizi. "Vreau sa inscriu, dar mai important e sa castigam meciul, sa debutam cu dreptul. Suedezii sunt puternici, rapizi si au un joc tactic foarte bun. Cine va avea un joc mai curat va castiga", a spus Haristeas, completat de Costas Katsouranis: "Suedia are multi jucatori care evolueaza la echipe mari. I-am studiat individual si ca echipa. Cred ca suntem capabili sa-i infruntam". Selectionerul Suediei, Lars Lagerback, nu crede ca grecii vor sacrifica un jucator pentru a-i face marcaj om la om lui Ibrahimovic: "Daca ar face asa, partea pozitiva pentru noi ar fi ca ceilalti jucatri ar beneficia de spatii mai multe". "Aparatorii greci sunt puternici, sunt la fel de inalti si solizi ca mine. Am mai jucat impotriva lui Dellas, este un fundas de fier. Va fi o infruntare dura", a spus Ibrahimovic.
GRUPA D - Program
Ora 19, Innsbruck,
Stadion: "Tivoli Neu"
SPANIA - RUSIA
Ora 21,45, Salzburg,
Stadion: "Wals-Siezenheim"
GRECIA - SUEDIA
* ambele partide de astazi sunt transmise in direct de TVR 1
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Intre timp.   de Aladin
A r h i v a
  Premiera pentru Kubica    
  Sperante pentru Mondiale    
  Departe de Europa    
  Stiri pe scurt    
  Podolski fara mila    
  Blestem pentru organizatori!    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Va fi Blaga? Sau Oprescu? (2738 afisari)
 Teapa elvetiana (2661 afisari)
 UE ne cere alta Constitutie (2041 afisari)
 De ce nu-l voi vota pe Sorin Oprescu (1958 afisari)
 Regele Mihai si Regina Ana Nunta de Diamant (1941 afisari)
 Fara sutien, la... "Opera": Noul cod de eleganta marca Pamela Anderson (3614 afisari)
 Mariah Carey, prinsa cu liposuctia (2497 afisari)
 Patronul lui Ionut Iftimoaie asasinat in plina strada (2422 afisari)
 Timisoara: Miting in sprijinul IPS Nicolae Corneanu  (2187 afisari)
 Reprezentanti ai 14 case regale europene participa la celebrarea nuntii de diamant a Regelui Mihai si Reginei Ana  (2124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00895 sec.