Ziua Logo
  Nr. 4254 de marti, 10 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Alegeri
Stiri pe scurt
Reguli pentru turul doi
Cetatenii cu drept de vot care si-au schimbat domiciliul intre cele doua tururi de scrutin nu isi vor putea exprima dreptul de vot la noul domiciliu, ci doar la adresa veche, potrivit unei hotarari adoptate ieri de BEC. Prin aceasta decizie, BEC stabileste ca, in acest caz, notiunea de domiciliu se refera la domiciliul stabilit inainte de 1 iunie 2008, data la care a avut loc primul tur al alegerilor pentru autoritatile administratiei publice locale. (R.I.P.)
Fara mitinguri
Florin Popescu, liderul PD-L Dambovita, a afirmat ca injunghierea mortala a unui militant pedelist la Dragomiresti a fost doar punctul culminant al unui sir de violente comise de pesedistii locali la adresa PD-L. Popescu a anuntat ca, pentru turul II, PD-L va renunta la mitinguri pentru a nu pune in pericol integritatea corporala a simpatizantilor sai. PSD Dambovita a infirmat ca autorul crimei, Gheorghe Carstea, este membru al acestui partid. Carstea afirma ca motivul nemultumirii sale era doar o disputa legata de pamant. (A.I.)
Preoti perdanti
Nici unul dintre cei sase preoti care au candidat, la alegerile locale din 1 iunie, pentru posturi de consilier local in judetul Prahova nu a obtinut suficiente voturi pentru a ocupa functiile respective. Potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean, cei sase preoti au candidat ca independenti pentru functia de consilier local in comunele prahovene Apostolache, Ceptura, Cerasu, Dumbrava, Paulesti si Posesti. (R.I.P.)
Sustinut de PNTCD
Taranistii il sustin pe Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Capitalei, a anuntat, ieri, liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, care a sustinut ca Vasile Blaga si PDL sunt responsabili de "dezastrul urbanistic din Bucuresti". El a mai spus ca s-a intalnit cu Oprescu, iar acesta i-a promis ca isi va pastra statutul de independent. "PDL, in ultimii ani, a dat dovada de comportament nedemocratic, prin atacuri la adresa democratiei", a spus Pavelescu. (R.I.P.)
A r h i v a
  Avantaj Oprescu    1 comentariu
  Boc refuza aliantele    1 comentariu
  PSD testeaza cota unica de 20%    3 comentarii
  Sute de infractiuni la legea electorala    
 Top afisari / comentarii 
 Va fi Blaga? Sau Oprescu? (2738 afisari)
 Teapa elvetiana (2661 afisari)
 UE ne cere alta Constitutie (2041 afisari)
 De ce nu-l voi vota pe Sorin Oprescu (1958 afisari)
 Regele Mihai si Regina Ana Nunta de Diamant (1941 afisari)
 Fara sutien, la... "Opera": Noul cod de eleganta marca Pamela Anderson (3614 afisari)
 Mariah Carey, prinsa cu liposuctia (2497 afisari)
 Patronul lui Ionut Iftimoaie asasinat in plina strada (2422 afisari)
 Timisoara: Miting in sprijinul IPS Nicolae Corneanu  (2187 afisari)
 Reprezentanti ai 14 case regale europene participa la celebrarea nuntii de diamant a Regelui Mihai si Reginei Ana  (2124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00817 sec.