Ziua Logo
  Nr. 4252 de sambata, 7 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
SCUZE PENTRU CLIP
Compania britanica Virgin Media a prezentat scuze publice pentru orice ofense aduse Romaniei prin spotul de prezentare pentru Euro 2008, dupa ce la finalul prezentarii echipei nationale aparea pe fundal o fotografie cu mai multe persoane cu lanturi groase si cruci mari de aur la gat, cel mai probail de etnie rroma, imagine care circula pe Internet sub titlul "Romanian Gypsies". Virgin Media sustine ca n-a intentionat sa ofenseze in vreun fel Romania si a decis sa elimine clipul de pe site-urile unde a fost postat. Reactia Virgin Media a venit dupa ce Ambasada Romaniei la Londra a cerut companiei sa nu mai difuzeze spotul pentru ca acesta este jignitor. (MIG)
ANALIZA LUI BOUDARENE
Mijlocasul lui "U" Cluj a dezvaluit pentru "L'Equipe" cateva detalii despre fotbalul romanesc. "La primul antrenament, am fost uimit de calitatea tehnica a jucatorilor. Romanii sunt de la natura foarte dotati tehnic si iubesc mingea. Le place sa joace frumos, scurt si pe pamant, dar prefera sa astepte si nu iau initiativa in joc. Nu sunt doar tehnici, ci si vivaci si rapizi. Dar au tendinta, deseori, de a exagera si de a uita de colectiv", spune Fabien Boudarene, care a adaugat: "Ca toti latinii, romanii stiu sa trucheze. Joaca teatru, mai ales atunci cand castiga. Sunt fragili din punct de vedere psihologic si pot ceda destul de repede". (MIG)
Galliquio out!
Antrenorul dinamovist a declarat ieri ca este nemultumit de mai multi fotbalisti din lot, fundasul peruan John Galliquio fiind doar unul dintre cei care vor pleca in aceasta vara. "Am renuntat la Galliquio pentru ca nu mi-a placut atitudinea lui, cum s-a pregatit. Are unele calitati, dar nu mi-a placut atitudinea lui. Mai sunt jucatori care nu mi-au placut, dar deocamdata nu pot spune mai multe nume", a declarat Rednic, adaugand ca il vrea la Dinamo pe M. Niculae. Lotul lui Dinamo se va reuni miercuri, 11 iunie. (MIG)
TSKA la mana BFU
Federatia Bulgara de Fotbal (BFU) va decide la finalul lunii iunie daca TSKA Sofia, echipa la care este legitimat Florentin Petre, va fi exclusa din prima liga pentru neindeplinirea criteriilor de licentiere. UEFA a confirmat neacordarea licentei pentru campioana Bulgariei, privand-o astfel de participarea in sezonul viitor al Ligii Campionilor. TSKA a castigat in sezonul recent incheiat al 31-lea titlu de campioana, dar nu a indeplinit criteriile de licentiere pentru sezonul urmator din cauza datoriilor la stat si la creditori. (MIG)
Propunere decenta
Internationalul italian Gennaro Gattuso i-a propus Carlei Bruni, sotia presedintelui Frantei, Nicolas Sarkozy, sa se imparta in doua in timpul turneului final al Campionatului European, pentru a putea tine atat cu nationala Italiei, cat si cu cea a Frantei. "E o persoana importanta, este sotia lui Sarkozy. Dar in acelasi timp face publicitate pentru masinile italiene. Nu poate decat sa se imparta in doua", a spus Gattuso dupa ce Carla Bruni, nascuta la Torino, anuntase ca este nehotarata referitor la echipa pe care o va sustine la Euro 2008. (MIG)
Sneijder si Roben OK
Mijlocasul Wesley Sneijder si atacantul Arjen Robben s-au pregatit separat la antrenamentul Olandei de joi seara, sustinut pe Stadionul "Olympique Pontaise" din Lausanne. Sneijder si Robben au facut doar alergari, primul dupa accidentarea usoara suferita joi dimineata, iar al doilea a fost "putin obosit", potrivit medicilor. Cei doi vor fi apti de joc pentru meciul cu Italia de luni, din Grupa C a CE, din care face parte si Romania. In schimb, fundasul Mario Melchiot nu a participat la antrenament, avand probleme la
aductori. (MIG)
A r h i v a
     37 comentarii
  Sperante pentru Steaua    2 comentarii
  "Butoane" in baschet    4 comentarii
  Start pentru Euro 2008    
  Vieira s-a antrenat!    
  M. Niculae: "Sa jucam ca Scotia!"    
  Rosu sufera la TV    
 Top afisari / comentarii 
 Bölöni ne face praf! (2453 afisari)
 Masoneria si Marea Unire (2093 afisari)
 Ucraina provoaca Romania in larg (1863 afisari)
 Alianta LSD (1832 afisari)
 Fata care vede prin oameni (1725 afisari)
 Charlize Theron il acuza pe Will Smith ca a palmuit-o intentionat (1689 afisari)
 Cutremurele cu o magnitudine de 7 grade pe scara Richter revin o data la 32 de ani (1454 afisari)
 Medvedev: SUA sunt la originea crizei financiare mondiale (1295 afisari)
 Carla Bruni a reusit sa le fure inimile francezilor (1209 afisari)
 Desi i se mai dadusera doar cateva luni de trait, Patrick Swayze incepe filmarile la un nou serial (1204 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02099 sec.