Ziua Logo
  Nr. 4251 de vineri, 6 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Detinuti evadati
Doi detinuti de la Penitenciarul cu Regim Inchis Vaslui, care erau inchisi pentru furt si mai aveau cateva luni pana sa fie eliberati, au evadat ieri de la un punct de lucru situat pe un camp de langa inchisoare, unde unde se aflau la prasit porumb. Cei doi, care au fugit cel mai probabil prin padurea din apropierea Penitenciarului, se aflau, potrivit Mediafax, impreuna cu alti zece detinuti la lucru, fiind supravegheati de un singur gardian neinarmat, fiind in detentie in regim semideschis. Conducerea penitenciarului a anuntat Politia si Jandarmeria pentru a-i prinde pe evadati. (B.C.G.)
Dosar inchis
Procurorii DNA au decis neinceperea urmaririi penale (NUP) fata de inculpatii din dosarul Ripstop cercetati intr-o cauza disjunsa din acesta si care privea infractiuni de luare de mita. Avocatul generalului in rezerva Marin Maciuca a declarat ca in cazul clientul sau s-a dat NUP in dosarul in care era cercetat pentru o eventuala luare de mita. In acelasi dosar s-a mai decis neinceperea urmaririi penale fata de Adrian Tilinca - general de brigada in rezerva, , Ioan Marcu - colonel in rezerva si maiorul Mariana Busca. (B.C.G.)
Inchisoare pentru mita
Un fost expert din cadrul AVAS, Cristiana Lica, a fost condamnata de Tribunalul Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, insa sentinta poate fi contestata la instanta superioara. Potrivit procurorilor, in perioada martie-aprilie 1999, Lica, a pretins 30.000 de dolari de la un denuntator, din care a primit 10.000 de dolari, pentru a intocmi documente necesare in vederea incheierii unui contract de vanzare- cumparare. (E.D.)
Talhar condamnat
Un fost angajat al Serviciului Roman de Informatii (SRI) Tulcea, cercetat pentru tentativa de talharie, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, in urma unei decizii a Judecatoriei Constanta, sentinta putand fi atacata in apel. Potrivit NewsIn, Iulian Gherasim, de 30 de ani,� maistru militar in cadrul SRI a amenintat cu pistolul, pe 12 februarie a.c., o angajata a unei case de schimb valutar din Constanta si i-a cerut sa-i dea toti banii din incasari, dar femeia a actionat butonul de panica iar in scurt timp Gherasim a fost prins. (E.D.)
A r h i v a
  Batalie pentru Flacara    
  Noi smenuri a la Boeru    
  Aviz negativ pentru legea adoptiei    
  Fraude pe Internet    
  Hot injunghiat de un traficant    
  De la bal la spital    
 Top afisari / comentarii 
 Asa ne vede Europa! (4686 afisari)
 Basescu vrea alta harta (2435 afisari)
 Jurnalul lui Rasputin (2386 afisari)
 Partida liberala e in carti (2170 afisari)
 Senso TV devine Canal 1 (1681 afisari)
 Cum ar fi aratat la batranete Marilyn Monroe, Bruce Lee si Adolf Hitler (2631 afisari)
 Actrita Kate Beckinsale: Sunt prea buna la pat ca sa stau la cratita (2235 afisari)
 Prima fotografie spion cu Dacia Sandero SUV (2057 afisari)
 MIG lovit de patru obiecte zburatoare neidentificate (1820 afisari)
 Finala romaneasca la Roland Garros (1728 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01881 sec.