Ziua Logo
  Nr. 4249 de miercuri, 4 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Bataie in scoala
Doua eleve de clasa a cincea, de la Scoala Generala Lehliu Gara din Calarasi s-au luat la bataie, ieri, in incinta unitatii de invatamant, incidentul fiind filmat de colegii care au asistat si au incurajat bataia. Cel care a facut public cazul, a fost tatal uneia dintre elevele batause. Directorul scolii a declarat pentru Realitatea TV, ca nu a vazut inca imaginile, insa va incerca sa identifice elevele si sa obtina mai multe informatii despre acest incident. (E.D.)
NUP pentru Tarata
DNA a dispus neinceperea urmaririi penale fata de fostul deputat PSD Culita Tarata si scoaterea de sub urmarire penala a fostului ministru al Agriculturii Petre Daea, cercetati in afacerea ADS-Insula Mare a Brailei. In schimb, fostul director al ADS, Cristinel Candet, si ex- directorul de urmarire a contractelor din ADS, Mihai Ciobanu, au fost deferiti justitiei pentru o frauda de 3,2 milioane de euro prin derularea nelegala a unor proiecte in Insula Mare a Brailei. (E.D.)
Olaroiu la Parchet
Cosmin Olaroiu s-a prezentat luni dupa-amiaza la Parchetul General, el fiind umarit penal in dosarul transferurilor unor jucatori. Olaroiu le-a comunicat anchetatorilor ca nu face nici un fel de declaratie, ceea ce a fost consemnat in actele de urmarire penala. Avocatul acestuia a declarat, citat de NewsIn, ca procurorii i-au ridicat clientului sau consemnul de la frontiera. (B.C.G.)
Trimis in judecata
Fost director al Zonei de Operare Baicoi din cadrul SC Petrom SA, sotia acestuia si alte doua persoane au fost trimisi in judecata, fiind acuzati ca s-au folosit de informatii confidentiale pentru a achizitiona terenuri pe care, ulterior le-au concesionat companiei petroliere. Potrivit rechizitoriului, Ion Stoian Albulescu, in calitate de director al Zonei de Operare Baicoi, la sfarsitul anului 2006, ar fi beneficiat de informatii referitoare la intentia companiei de a achizitiona terenuri necesare pentru realizarea unui depozit de deseuri si a doua statii de bioremediere. Potrivit Mediafax, acesta a achizitionat personal un teren de 5000 mp la pretul de 4000 de lei pe care, ulterior, l-a concesionat Petrom, obtinand un folos necuvenit de 343.000 de lei. El a oferit aceste informatii si unor apropiati ai sai care au cumparat terenuri ieftine pe care
le-au concesionat ulterior SC Petrom la preturi extrem de mari. D.E.I.)
A r h i v a
  Amical la DNA    
  Lovitura mascatilor    
  Protest al romilor la Ambasada Italiei    3 comentarii
  Sechelariu scos de sub urmarire penala    
  Bani verificati cu lampa de ultraviolete "pentru fals si mita"    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Adio, felcere Oprescu! (4363 afisari)
 "Sa fie caterisit!" (3480 afisari)
 Izolarea lui Basescu (2967 afisari)
 Vechii baroni sunt de neclintit (2868 afisari)
 Dumnezeu sa-l ierte! (2484 afisari)
 Electra si Kardashian, dezbracate intr-un Film dezastru (3002 afisari)
 Putin si-a construit oras-buncar anti-atomic (2746 afisari)
 Soferul Nicusor a imprastiat 20 de tone de metal pe sosea, a rupt patru stalpi si a lasat o comuna fara curent electric pe ritmuri de manele (2310 afisari)
 A plecat dupa "mandre" si a fost sechestrat in portbagajul propriei masini (2237 afisari)
 Biroul Electoral Municipal: 50% din buletinele de vot declarate nule in sectorul 5 erau perfect valide (2030 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00893 sec.