Ziua Logo
  Nr. 4248 de marti, 3 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Mutu: "SA fim surpriza Euro!"
Adrian Mutu a declarat ca si-ar dori ca el si coechipierii sai din Nationala sa faca un turneu final peste asteptari. "Campionatul European este o mare ocazie pentru noi. Toti spun ca suntem cea mai slaba echipa din grupa, dar vom face totul pentru a schimba previziunile. Vrem sa fim surpriza Euro! Nu va fi usor, dar vom incerca", a spus Mutu pentru "violanews". Atacantul roman a vorbit si despre fetita sa, Maya Vega, nascuta la Miami acum doua saptamani. "Este minunata, acum se afla in America, alaturi de sotia mea. Deja mi-e dor de ea", a spus Mutu. (B.G.)
Flamini, rechemat la naTionalA
Dupa ce fusese indepartat din lotul oprit de Raymond Domenech pentru Euro 2008, mijlocasul Milanului, Mathieu Flamini, a fost rechemat de tehnicianul Frantei la lot. Aceasta convocare a fost facuta ca urmare a situatiei lui Patrick Vieira, care joaca pe acelasi post ca si Flamini, si care s-a lovit la coapsa stanga, vineri, la un antrenament al francezilor. Tot din tabara franceza, Sebastien Squillaci a declarat: "Cel mai important este meciul cu Romania, care e o echipa foarte buna, foarte tehnica si va fi un meci foarte greu". (C.M.)
Au venit si italienii
Reprezentativa Italiei, adversara Romaniei la Euro, a ajuns tot ieri in cantonamentul pentru turneul final, pe care l-au ales in Austria, la Baden, circa 30 de kilometri la sud de Viena. Campionii mondiali au fost asteptati pe aeroportul din Viena de ambasadorul Italiei in Austria, Massimo Spinetti, presedintele Federatiei Austriece de Fotbal, Friedrich Stickler, o reprezentanta a regiunii Austria Inferioara si de circa 40 de jurnalisti. Un tort in forma de teren de fotbal in culorile Italiei si Austriei Inferioare a fost facut in onoarea jucatorilor din "squadra azzurra". Delegatia Italiei, care va sta la hotelul Schloss Weikersdorf, a plecat apoi spre Baden in autocarul oficial, vopsit in culoare albastra si pe care era scris: "il cielo e' sempre piu azzurro" (cerul este mereu mai albastru), iar ieri dupa- amiaza era deja programat primul antrenament. (B.G.)
Pasaport pentru Elvetia
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a emis ieri un comunicat prin care ii informeaza pe cetatenii romani care doresc sa mearga in Elvetia pentru a fi alaturi de echipa nationala la Euro ca, pentru a intra in aceasta tara, au nevoie de pasaport valabil, viza punandu-se la intrare. De asemenea, MAI informeaza ca incepand din noaptea trecuta, la intrarea in Austria s-au reintrodus controalele la frontiere, masura care va ramane in vigoare pana la 1 iulie. In aceasta tara se poate intra in continuare cu buletinul. (B.G.)
Hagi spre Getafe
Cotidianul spaniol "Marca" a anuntat in editia sa de ieri ca fostul selectioner al Romaniei ar putea ajunge la Getafe, echipa la care evolueaza si Cosmin Contra. Potrivit sursei citate, pe langa Gheorghe Hagi, un alt tehnician aflat in vederile conducerii de la Getafe este germanul Lothar Mathaus. "Desi presedintele Angel Torres si-ar fi dorit un tehnician spaniol, el va fi obligat sa aleaga un strain. Romanul Hagi si germanul Mathaus ar putea fi printre cei vizati", scrie "Marca". (MIG)
Locuri slabe la IFFHS
Steaua a coborat sase locuri in clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS), dar continua sa fie echipa cel mai bine clasata din Romania. In clasamentul pe luna mai, Steaua ocupa locul 71, cu 131p. Campioana CFR Cluj ocupa locul 93, cu 114,5p, Dinamo este pe pozitia 149, cu 93p, iar Unirea Urziceni ocupa locul 157, cu 91,5p. Rapid a ajuns pe 176, cu 87,5p, in timp ce Otelul Galati este pe 199, cu 82p, iar "Poli" Timisoara pe 349, cu 61,5p. (MIG)
A r h i v a
  "Tricolorii" sunt la Euro!    1 comentariu
  Ionut Lupescu vrea unitate    1 comentariu
  Caldura mare la St. Gallen    2 comentarii
     1 comentariu
  Grabite spre Euro 2008    3 comentarii
  La loc comanda pe gheata!    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Batalia Basescu-Iliescu (2581 afisari)
 Becali a pierdut 300 de milioane dintr-un vot (2337 afisari)
 Favoritii judetelor (2278 afisari)
 Stapanii teritoriului (1928 afisari)
 Primar pe viata (1462 afisari)
 Bill Clinton, in pat cu actrita Gina Gershon (6212 afisari)
 Actrita Kirstie Alley atinge, din nou, suta de kilograme (2939 afisari)
 Adriana Lima, pictorial topless in revista Elle (2621 afisari)
 Fotografii spion cu noul Megane III (2545 afisari)
 Tata de tripleti la numai 16 ani (1772 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00943 sec.