Ziua Logo
  Nr. 4248 de marti, 3 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Ionut Lupescu vrea unitate
-- Directorul general al FRF crede ca jucatorii trebuie sa ramana un grup unit pana la sfarsitul competitiei si a comparat actuala generatie a Nationalei cu cea din 1990, care debuta la CM din Italia.
Ionut Lupescu, directorul general al FRF, a declarat ieri, inainte de plecarea spre Elvetia, ca asteapta de la Nationala sa faca o imagine buna. "Important este ca baietii sa faca un joc bun, sa faca propaganda buna fotbalului romanesc si, bineinteles, obiectivul este sa ne calificam din grupe", a spus Lupescu. "Kaiserul" a recunoscut si el ca ultima parte va fi destul de dificil de atins. "Stim cu totii ca va fi foarte greu, pentru marea majoritate a baietilor va fi prima oara cand merg la un turneu final si, pe undeva, imi aduc aminte cum eram si noi in '90, cand am plecat in Italia. Sper sa fie de bun augur, sa aiba succes si sa vina cu o experienta care sa ii intareasca, mai ales pentru preliminariile Cupei Mondiale. Si noi, si baietii am fost destul de realisti in ultimii doi ani, e normal, pentru ca jucam impotriva campioanei mondiale, vicecampioanei mondiale si a Olandei.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne predam. Atat timp cat meciul incepe de la 0-0 avem o sansa", a spus directorul general al FRF. Lupescu a gasit si cheia succesului: "Trebuie sa fim asa cum am demonstrat-o in aceasta campanie pentru Euro, fiecare sa alerge pentru celalalt si numai ca un colectiv unit avem vreo sansa. Daca incepe acum fiecare sa-si faca numarul lui, sa iasa in evidenta, vom pleca primii de acolo. Trebuie sa avem acest echilibru si sa ramanem uniti pana la sfarsitul drumului. Baietii sunt dupa 10 zile de cantonament, de antrenamente destul de grele, au venit si dupa o perioada grea in campionatele in care au jucat, Piti a incercat sa ii refaca, sa revina la un standard fizic cat se poate de bun", a declarat Ionut Lupescu. (B.G.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
HAI BAIETII   de micael nicolas
A r h i v a
  "Tricolorii" sunt la Euro!    1 comentariu
  Caldura mare la St. Gallen    2 comentarii
  Stiri pe scurt    
     1 comentariu
  Grabite spre Euro 2008    3 comentarii
  La loc comanda pe gheata!    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Batalia Basescu-Iliescu (2581 afisari)
 Becali a pierdut 300 de milioane dintr-un vot (2337 afisari)
 Favoritii judetelor (2278 afisari)
 Stapanii teritoriului (1928 afisari)
 Primar pe viata (1462 afisari)
 Bill Clinton, in pat cu actrita Gina Gershon (6212 afisari)
 Actrita Kirstie Alley atinge, din nou, suta de kilograme (2939 afisari)
 Adriana Lima, pictorial topless in revista Elle (2621 afisari)
 Fotografii spion cu noul Megane III (2545 afisari)
 Tata de tripleti la numai 16 ani (1772 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00778 sec.