Ziua Logo
  Nr. 4247 de luni, 2 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Raniti in carusel
Trei adolescente au fost ranite ieri in timp ce se aflau intr-un carusel amplasat in Padurea Dumbrava din Sibiu, chiar la intrarea in Gradina Zoologica.
Caruselul s-a rasturnat iar copiii au cazut din scaunele care se invarteau la cativa metri deaspra solului. Adolescentele sunt din Pitesti si au mers la Sibiu cu un grup de 20 de persoane, intr-o excursie. Potrivit martorilor, patru tinere au urcat pe un carusel, recent montat la intrarea in Gradina Zoologica din Sibiu, dar in doar cateva minute acesta s-a rasturnat. Trei dintre ele au fost transportate la spital, insa dupa doua ore au cerut sa fie externate. "S-au externat la cerere. Starea lor era buna, astfel incat medicii au considerat ca nu exista nici un pericol pentru a fi externate", a declarat Raluca Turcu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu. Una dintre adolescente a suferit un traumatism cranio cerebral acut deschis, cu plaga contuza temporo -parietala stanga si contuzie la o mana. Alta s-a ales cu mana fracturata, iar cea de-a treia cu o contuzie la genunchi. "Caruselul a fost recent mutat in apropierea Gradinii Zoologice si nu a fost asigurat suficient. Cand elevii s-au urcat pe el, s-a dezechilibrat de pe pamant si a cazut", a declarat, citat de Mediafax, subinspectorul Luciana Baltes, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu. Directorul OPC Sibiu, Vasile Ionas, a declarat ca accidentul ar fi putut fi cauzat de faptul ca desi acesta avea autorizatie, nu fusese montat in mod corespunzator. "Caruselul avea autorizatie de functionare, dar nu a fost montat corespunzatori, a declarat directorul OPC Sibiu, citat de Mediafax. O echipa de ancheta formata din inspectori ai OPC si ISCIR s-au deplasat la locul accidentului pentru a verifica conditiile in care s-a petrecut accidentul. (B.C.G.)
A r h i v a
  Si politistii se impusca, nu-i asa?    1 comentariu
  Accidente rutiere grave    
  Judecator arestat    2 comentarii
  Compensatii financiare    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Jos palaria, domnule Cristoiu! (3096 afisari)
 Vot pentru pamant (2314 afisari)
 Blaga rastoarna sondajele (1623 afisari)
 UDMR invoca frauda la Targu Mures (1408 afisari)
 Voronin, cu para la UE (1267 afisari)
 Megan Fox, innebunita dupa sex (4788 afisari)
 Bin Laden construieste un pod de 200 de miliarde de dolari peste Marea Rosie (2613 afisari)
 Pentru ca s-a incapatanat sa traiasca, un muribund britanic a castigat pariul cu medicii si 10 mii de dolari (2196 afisari)
 Regele Mihai I se intoarce la Castelul Peles  (2186 afisari)
 A patra piramida din Valea Giseh (1961 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00792 sec.