Ziua Logo
  Nr. 4247 de luni, 2 iunie 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
GAFE MARCA TUDOR
"Centralul" bucurestean a continuat seria gafelor si la amicalul din Ghencea, avand pe constiinta cel putin doua gafe uriase. Astfel, in minutul 2, a acordat penalty pentru Muntenegru, desi Tamas l-a agatat pe Vucinic in afara careului mare (Lobont a parat insa executia atacantului de la AS Roma), iar in minutul 39 l-a oprit eronat, pe motiv de ofsaid, pe acelasi fotbalist, scapat singur spre poarta Romaniei (a si marcat!), faza la care asistentul Marodin lasase jocul liber! Altfel, "tricolorii" au mai reclamat un penalty in minutul 20, la Fl. Petre, iar in minutul 45 un fault la Marica (pentru proteste Contra a luat "galben"!), la 18 metri de poarta adversa, dar Tudor n-a dat nimic! (MIG)
A LIPSIT DOAR GOIAN
Piturca a folosit sambata seara tot lotul anuntat pentru Euro 2008, mai putin D. Goian, accidentat usor acum cateva zile si care a fost menajat. Selectionerul
s-a aflat pentru a 51-a oara pe banca nationalei Romaniei, egalandu-l pe Emerich Ienei (primii doi sunt Anghel Iordanescu si Mircea Lucescu) intr-un clasament all-time. Altfel, Lobont si Contra au jucat meciul 63 la Nationala, Mutu a marcat al 28-lea gol pentru "tricolori" (este pe locul trei, dupa Hagi, cu 35, si Bodola, cu 30), iar Sapunaru si Stancioiu au debutat. Romania a avut la meciul cu Muntenegru, primul dintre cele doua tari, trei capitani: Chivu, Contra si M. Niculae. (MIG)
Moti dorit la Roma
Internationalul dinamovist se afla in atentia cluburilor AS Roma si Lazio Roma, a anuntat impresarul Ioan Becali, citat de presa italiana. "Moti este pregatit pentru fotbalul italian. Costa aproximativ cinci milioane de euro si a intrat deja in vizorul echipelor AS Roma si Lazio. Nu au existat pana in prezent negocieri, insa acestea ar putea avea loc pe durata CE", a declarat impresarul roman. Referindu-se la posibilitatea ca si Chivu sa plece de la Inter la FC Barcelona, Ioan Becali a precizat: "Daca Barcelona vine cu o oferta de 20 milioane euro, se poate discuta!". (MIG)
Franta fara gol
Reprezentativa "cocosului galic", prima adversara a Romaniei la Euro 2008, a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul de pregatire cu Paraguay, disputat sambata seara, la Toulouse. Raymond Domenech a folosit echipa: Coupet - Clerc, Boumsong, Squillaci, Evra - Ribery (46 Govou), Makelele (46 L. Diarra), Toulalan (71 Nasri), Malouda - Benzema (63 Anelka), Henry (46 Gomis). Franta va disputa un ultim test marti, pe "Stade de France", impotriva Columbiei. (MIG)
Pandurii la TAS
Presedintele gorjenilor, Marin Condescu, a anuntat ca se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne in cazul meciului din deplasare cu FC Vaslui (scor 0-1), echipa care a folosit sase extracomunitari in meciul direct din Liga I. Pandurii au depus un memoriu la Comisia de Apel, dar FRF si LPF au refuzat sa sesizeze comisia in acest caz, fapt pentru care acesta n-a fost judecat. "Am ales sa ne adresam la TAS si sa aducem la cunostinta refuzul FRF de a aplica propriile regulamente", a spus Condescu. (MIG)
Mititelu saluta "6+5"
Patronul Universitatii a declarat ca gruparea craioveana a trimis faxuri catre FIFA, pentru a-l felicita pe presedintele Sepp Blatter pentru formula cu sase jucatori autohtoni si cinci straini intr-o echipa de club. "Salut decizia FIFA! Este un pas mare spre un sistem care va ajuta foarte mult fotbalul romanesc si in general va avantaja echipele din estul Europei. Echipele nationale vor castiga foarte mult pentru ca se vor putea baza pe jucatori autohtoni, care vor avea meciuri mai multe in cupele europene", sustine Adrian Mititelu. (MIG)
 Afisari: 131  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Alarma pentru Victor Piturca    1 comentariu
  Cristi Chivu: "Nu ne-a iesit jocul!"    
  Vorbe mari de la Meme    
  Razboi la Arcul de Triumf    
  Coltescu era s-o "fure"!    1 comentariu
     1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Jos palaria, domnule Cristoiu! (3096 afisari)
 Vot pentru pamant (2314 afisari)
 Blaga rastoarna sondajele (1623 afisari)
 UDMR invoca frauda la Targu Mures (1408 afisari)
 Voronin, cu para la UE (1267 afisari)
 Megan Fox, innebunita dupa sex (4788 afisari)
 Bin Laden construieste un pod de 200 de miliarde de dolari peste Marea Rosie (2613 afisari)
 Pentru ca s-a incapatanat sa traiasca, un muribund britanic a castigat pariul cu medicii si 10 mii de dolari (2196 afisari)
 Regele Mihai I se intoarce la Castelul Peles  (2186 afisari)
 A patra piramida din Valea Giseh (1961 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00997 sec.