Ziua Logo
  Nr. 4246 de sambata, 31 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Au mai ramas sapte zile pana la Euro 2008
Ultimul test
-- Nationala infrunta diseara Muntenegru in Ghencea, in ultimul amical inaintea plecarii spre turneul final din Austria si Elvetia, meci in direct la Antena 1 de la ora 20.45
Primul si singurul meci de pregatire al nationalei Romaniei inaintea Euro 2008 se disputa diseara in Ghencea, cu scopul de a-i aduce lui Piturca rezolvari pentru problemele pe care le mai are de pus la punct. Dupa ce Ovidiu Petre si Coman s-au accidentat si au parasit cantonamentul de la Mogosoaia, iar Chivu, Lobont si, mai nou, Goian, au dat emotii, prima grija a "tricolorilor" la jocul de azi este sa nu se accidenteze.
"Un ultim test in compania Muntegrului, usor-usor intram in linie dreapta. Starea de spirit in randul jucatorilor este buna. Sper sa fim sanatosi dupa meciul de maine. Victoria e si ea importanta. Noi romanii avem darul asta, sa desconsideram adversarul. Pentru noi Albania, Belarus sunt adversari atat de mici incat Romania ar trebui sa-i spulbere. Maine vreau sa rulez tot lotul sa vedem nivelul la care suntem. Sper sa nu avem parte de surprize neplacute. Ma gandesc sa introduc in teren unsprezecele care s-ar putea sa fie la meciul cu Franta. Nu va fi definitiv, pentru ca se mai pot intampla multe pana la ora jocului. In presa apar diferite formule de echipa, nici eu nu stiu in momentul acesta care va fi primul unsprezece", a declarat ieri selectionerul. Cam atat despre ultimul amical, apoi a vorbit despre Euro. "Nu m-a surprins lotul ales de Domenech. Au avut probleme medicale, Mexes, Escude. M-a surprins lasarea lui Ben Arfa acasa, care mi se pare un jucator valoros. Dar au fost opriti in lot jucatorii cei mai in forma", a spus selectionerul. "Italienii, francezii si mai ales olandezii ne cunosc foarte bine. Nu numai noi ii studiem pe ei, ci si ei pe noi. E un avantaj ca avem o echipa aproape formata. In ultima perioada, Romania a folosit cam acelasi nucleu de jucatori. Relatiile de joc sunt bine puse la punct. Calificarea se va decide in functie de cine va fi mai bine organizat, cine va gresi mai putin, cine va fi mai inspirat, cine va avea mai multa sansa", a subliniat Piturca. Selectionerul a mentionat ca s-a speriat de forta aratata de reprezentativa Olandei in partida amicala contra Danemarcei: "Ne-am uitat la Olanda-Danemarca, ne-am speriat de prima repriza. Am vazut prima repriza impreuna cu baietii, cea de-a doua a fost mai mult amicala, n-au mai fortat".
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Scandalul stranierilor    2 comentarii
  Emil Jula: "Imi doream sa joc in Bundesliga"    
  Thiago e al Stelei    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
  Olanda doar egal cu Danemarca    
  Italienii cei mai batrani de la Euro 2008    
 Top afisari / comentarii 
 TVR in laturile lui Vadim (3510 afisari)
 Gusa si Oprescu si-au dat "un cap in gura" (2186 afisari)
 Ascensiunea porcilor poate fi oprita! (1576 afisari)
 Pui cu clor (1454 afisari)
 Pretul benzinei micsoreaza saptamana de lucru in SUA (1419 afisari)
 Un bucurestean s-a sinucis dupa ce si-a anuntat iubita ca o va face celebra (3410 afisari)
 Sondajul final INSOMAR indică egalitate intre Blaga și Oprescu (3142 afisari)
 Striptease la metroul bucurestean (3088 afisari)
 Un american a filmat un extraterestru la fereastra casei sale (2296 afisari)
 Elena Basescu a pus doua voturi in aceeasi urna (1670 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01025 sec.