Ziua Logo
  Nr. 4246 de sambata, 31 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Baraj pentru Euro 2008
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va evolua, maine dupa-amiaza, la Reykjavik, impotriva exoticei selectionate a Islandei, in prima mansa din barajul de calificare la Euro 2008. Dupa ce au absentat de la editia trecuta din cauza barajului pierdut in fata Serbiei, tricolorele pregatite de Tadici si Musi nici nu concep sa piarda dubla cu Islanda, fiind considerate mari favorite in lupta pentru calificarea la turneul final din Macedonia. "Mergem in Islanda ca sa obtinem un rezultat bun", declara Tadici, dornic de o victorie care ar usura misiunea tricolora in fata unei echipe fara veleitati. (T.R.)
Finala cu orgolii
Stadionul Arcul de Triumf din Capitala va gazdui, azi, de la ora 16, finala campionatului national de rugby, eternele rivale Steaua si Dinamo urmand sa-si dispute cel mai valoros trofeu intern. In vreme ce Dinamo tinteste eventul dupa ce a cucerit Cupa Romaniei, Steaua vrea sa-si ia revansa si sa intre in posesia celui de-al 25-lea titlu national, razboiul orgoliilor fiind declansat de ieri, la conferinta de presa. "Vrem sa castigam orice trofeu pentru care jucam si orice meci pentru care intram in teren", a mentionat capitanul dinamovist Costica Mersoiu, in vreme ce oponentul sau, stelistul Ionut Dimofte, a tinut sa precizeze ca va castiga echipa care va gresi mai putin. (T.R.)
Goian accidentat!
Fundasul Stelei a parasit antrenamentul de ieri dimineata mai devreme, acuzand dureri la tendonul piciorului drept. Goian a plecat imediat, alaturi de doctorul Pompiliu Popescu la un control medical amanuntit, iar aseara urma sa afle daca prezenta sa la Euro este pusa in pericol. "Am doua variante de rezerva, dar nici nu vreau sa ma gandesc ca Goian ar putea sa nu mearga cu noi", a spus ieri la pranz, destul de afectat, selectionerul Victor Piturca. "In urma controlului medical efectuat astazi (n.r. ieri) de doctorii echipei nationale, s-a constatat ca jucatorul Dorin Goian a suferit o inflamatie a partilor moi la calcaiul drept, fapt care nu pune sub nici o forma in pericol participarea sa la Euro 2008", a anuntat aseara FRF. (B.G.)
Laude de la Bozovic
Vladimir Bozovic, fotbalist legitimat la Rapid si care este anuntat titular in aceasta seara in echipa Muntenegrului, a vorbit in presa din tara sa natala despre fotbalul romanesc. "Romania este considerata cu a patra sansa in grupa de la Euro, toata lumea vorbeste ca e outsider, dar orice e posibil. Toata lumea isi aminteste de generatia lui Raducioiu, Hagi, Petrescu sau Dumitrescu. Romania nu trebuie subestimata", a declarat Bozovic, adaugand ca isi doreste sa continue la Rapid, chiar daca unele cluburi, printre care Hamburg, s-au aratat interesate de el. (B.G.)
Cassano ramane la Sampdoria
Antonio Cassano, atacantul aflat in lotul Italiei pentru Euro 2008, s-a transferat definitiv la Sampdoria, cu care a semnat un contract pe cinci ani. Jucatorul, imprumutat de la Real Madrid in vara anului trecut, a fost luat fara nici un ban, insa italienii vor plati spaniolilor intre cinci si sapte milioane de euro in cazul in care il cedeaza pe Cassano altui club. Fotbalistul a fost votat de majoritatea ziarelor din Italia drept cel mai bun jucator din Serie A in sezonul recent incheiat, evoluand in 22 de partide si marcand zece goluri, fapt care i-a adus si o nesperata convocare in lotul lui Donadoni pentru Euro 2008. (B.G.)
Politisti romani la Euro
Politia de Frontiera Romana a anuntat ca va colabora cu autoritatile austriece si elvetiene pentru asigurarea securitatii Euro 2008, trimitand deja 10 politisti in Austria. Oamenii de ordine din Romania si din tarile orgazniatoare vor face schimb de informatii si date importante pentru asigurarea securitatii si vor intari controalele la granite, pentru a preveni din timp tentativele de trafic de persoane, migratie ilegala sau trafic de bunuri interzise. (B.G.)
A r h i v a
  Scandalul stranierilor    2 comentarii
  Emil Jula: "Imi doream sa joc in Bundesliga"    
  Thiago e al Stelei    1 comentariu
  Ultimul test    
  Olanda doar egal cu Danemarca    
  Italienii cei mai batrani de la Euro 2008    
 Top afisari / comentarii 
 TVR in laturile lui Vadim (3510 afisari)
 Gusa si Oprescu si-au dat "un cap in gura" (2186 afisari)
 Ascensiunea porcilor poate fi oprita! (1576 afisari)
 Pui cu clor (1454 afisari)
 Pretul benzinei micsoreaza saptamana de lucru in SUA (1419 afisari)
 Un bucurestean s-a sinucis dupa ce si-a anuntat iubita ca o va face celebra (3410 afisari)
 Sondajul final INSOMAR indică egalitate intre Blaga și Oprescu (3142 afisari)
 Striptease la metroul bucurestean (3088 afisari)
 Un american a filmat un extraterestru la fereastra casei sale (2296 afisari)
 Elena Basescu a pus doua voturi in aceeasi urna (1670 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00980 sec.