Ziua Logo
  Nr. 4245 de vineri, 30 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Radu, definitiv la Lazio
Clubul italian si-a exprimat dorinta de a-l achizitiona definitiv pe dinamovistul Stefan Radu, pe care l-a imprumutat in iarna din "Groapa". Presedintele Lotito a anuntat deja ca va plati cele patru milioane de euro din contract pentru parafarea afacerii, iar sefii dinamovisti au confirmat si ei, existand doar probleme legate de data incheierii tranzactiei. "Dorinta lui Lazio de a-l achizitiona pe Stefan Radu e certa, dar vom primi un raspuns oficial pe 30 iunie. Nu e graba, pentru ca mai este o luna pana la expirarea termenului. Am discutat cu oficialii clubului italian si mi-au comunicat ca doresc sa il achizitioneze definitiv. Probabil am gresit cand am afirmat ca trebuie sa ne dea un raspuns pe 30 mai, e de fapt 30 iunie, iar cel de plata este 20 iulie", a spus Nicolae Badea, seful CA de la Dinamo. (B.G.)
AFP: "Outsidera RomAnia viseazA"
Intr-un comentariu al reputatei agentii franceze, legat de participarea Romaniei la Euro, se comenteaza sansele mici pe care "tricolorii" le au in "grupa mortii". "Pe hartie, calificarea din grupa pare o misiune imposibila pentru oamenii lui Victor Piturca. Romania este, fara indoiala, outsiderul Grupei C, un statut care nu o impiedica sa viseze la evolutii extraordinare cu Franta, Italia si Olanda", scrie AFP. Agentia franceza mai noteaza ca "tricolorii" se bazeaza pe Chivu si Mutu si ca "Piturca este considerat diabolic, pentru ca nu a ezitat sa le zgandare orgoliul jucatorilor, reamintindu-le ca au ocazia sa scape de ecticheta generatia ratata, in comparatie cu generatia de aur a lui Gheorghe Hagi in anii '90". (B.G.)
Raul elegant
Capitanul lui Real Madrid a tratat cu diplomatie neincluderea sa in lotul Spaniei pentru Euro 2008. "Nu am renuntat la echipa nationala si nu o voi face niciodata. Este o mandrie sa joc pentru Spania si, daca sunt din nou convocat, voi juca", a spus Raul, marcator a 18 goluri in sezonul recent incheiat. "Am sperat sa fiu inclus in lot, insa nu a fost posibil. Acum trebuie sa joc rolul de suporter si echipa va avea sprijinul meu din primul pana in ultimul minut", a spus starul lui Real Madrid. "Titlul va fi foarte disputat si pentru acesta vor lupta favoritele dintotdeauna: Portugalia, Italia, Franta, Germania si Spania", a afirmat Raul. (B.G.)
Rusia - Serbia 2-1
Nationala Rusiei, echipa calificata la Euro 2008, a invins cu 2-1, intr-un meci de pregatire disputat in Germania, pe Serbia, viitoarea adversara a "tricolorilor" din preliminariile CM 2010. Pentru rusi au marcat Pogrebniak 12 si Pavliucenko 48, in timp ce sarbii au inscris prin Pantelic 41. Guus Hiddink, selectionerul olandez al ex-sovieticilor, a folosit echipa Akinfeev - Kolodin, Sirokov, Aniukov (46 V. Berezutki) - Semsov (82 Saenko), Semak, Bilialetdinov (77 Torbinski), Zirianov, Zirkov (80 Yanbaiev) - Sicev (67 Bistrov), Pogrebniak (15 Pavliucenko). (B.G.)
Emil Jula la Cottbus
Atacantul galatean va juca din sezonul viitor in 1.Bundesliga, dupa ce directorul general al Otelului, Marius Stan, a anuntat ca oferta lui Energie Cottbus, de 700.000 de euro plus 20% din suma unui viitor transfer, a fost acceptata. "Am cerut un milion, dar ne-am gandit ca Jula avea o sansa imensa de a juca in Germania, asa ca am mai redus suma. Oricum, am facut o afacere excelenta, pentru ca l-am adus ca jucator liber de contract", a spus M. Stan. Jula va incasa la Cottbus un salariu anual de 250.000 de euro, contractul fiind de trei ani. (MIG)
Duarte a ales banii
Fundasul adus de FC brasov din Portugalia a recunoscut ca a acceptat oferta "stegarilor" din motive financiare. "Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa plec. Am acceptat pentru proiectul prezentat si pentru conditiile financiare. In Portugalia, in afara de cele trei mari echipe, Porto, Sporting si Benfica, nimeni nu mi-ar fi dat atat cat primesc la Brasov", a declarat Rui Duarte pentru "Maisfutebol". Duarte a mai fost dorit de Rapid si de FC Vaslui si va intalni la Brasov un alt portughez, Paulo Adriano. (MIG)
A r h i v a
  Nationala vesela    1 comentariu
  Marica deranjat    
  Austriecii fac misto de nationala    1 comentariu
     1 comentariu
  Steaua fara nume!    
  Gigi dicta la Buzau    
 Top afisari / comentarii 
 Cicciolina la inchisoare (2601 afisari)
 Procurorul pistolar (1556 afisari)
 Pupaza, simbolul Israelului (1059 afisari)
 "Unde-mi esti, cetatenie?" (993 afisari)
 McCartney are o iubita noua (991 afisari)
 Corneliu Vadim Tudor a facut scandal intr-o emisiune la televiziunea publica  (2598 afisari)
 Avion atacat cu sageti de un trib primitiv din Brazilia (1941 afisari)
 Transfagarasanul, soseaua care traverseaza cei mai inalti munti din Romania, se deschide pe 11 iunie (1550 afisari)
 Miracol: Copil nascut dintr-un ovar, un caz unic in lume (1343 afisari)
 Apocalipsa in viziunea Al-Qaeda: Washington-ul, ras de pe fata pamantului de un atac nuclear (1294 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01119 sec.