Ziua Logo
  Nr. 4244 de joi, 29 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
LobonT e ok
Bogdan Lobont, portarul Nationalei, i-a asigurat ieri pe fani ca nu are o accidentare grava la degetul mare al mainii drepte, dupa ce a suferit o accidentare la antrenamentul de marti dimineata. "Nu e cazul unei alarme, nu este nimic grav! Sa ne fereasca Dumnezeu de accidentari tocmai acum, cu cateva zile inainte de Euro", a spus Lobont. Portarul s-a accidentat destul de serios marti seara, iar la a doua sedinta de pregatire a zilei a participat destul de retinut, avand un bandaj pe mana lovita. Ieri, Lobont s-a antrenat normal alaturi de ceilalti "tricolori". (B.G.)
M. Niculae dorit la Sporting
Marius Niculae ar putea reveni la Sporting Lisabona, echipa pentru care a mai jucat acum cinci ani, castigand titlul in Portugalia. Conform presei lusitane, internationalul roman este primul pe lista achizitiilor intocmita de antrenorul Paulo Bento. "Am inca multi prieteni la Lisabona si sa joc in Liga Campionilor ar fi senzational. Dar m-as intoarce la Sporting doar daca s-ar ajunge la un acord de care cei de la Inverness (n.r. clubul din Scotia la care este legitimat "Sageata") sa fie multumiti", a declarat Marius Niculae pentru Scottish Sun. (B.G.)
Goian si Ghionea la Firenze?
Site-ul oficial al echipei la care activeaza si Mutu, Fiorentina, anunta ca sefii acestui club i-au monitorizat in ultimul timp pe cei doi fundasi centrali ai Stelei, Goian si Ghionea, dar si pe fundasul stanga al celor de la Poli Timisoara, Iasmin Latovlevici. Pe firenzeviola.it se scrie: "Fiorentina se afla in cautarea unui fundas central si Pantaleo Corvino (n.r. - directorul sportiv al Fiorentinei) ar putea "pescui" in Romania. Cuplul de fundasi centrali ai Stelei, Goian-Ghionea, este extrem de interesant", scrie sursa citat?. Trupa antrenata de Prandelli tocmai l-a pierdut pe Barzagli in favoarea celor de la Wolfsburg, si pare decisa sa-si achizitioneze un fundas central dupa ce si cehul Ujfalusi a plecat la Atletico Madrid. (C.M.)
Blatter invins de UE
Comisia Europeana a respins "Regula 6A5" propusa de presedintele FIFA, Joseph Blatter, potrivit careia o echipa ar fi obligata sa foloseasca doar cinci jucatori de nationalitate straina, precizand ca acceptarea acestui lucru ar insemna o incalcare a tratatelor europene. "Jucatorii profesionisti constituie o forta de munca si principiile liberei circulatii trebuie respectate si in cazul lor. <<Regula 6A5>> ar insemna o discriminare directa", a declarat Comisarul European pentru ocuparea fortei de munca si afaceri sociale, Vladimir Spidla. Intentia FIFA de a introduce aceasta regula s-a lovit de o opozitie puternica din partea UEFA, dar la Congresul FIFA de maine s-ar putea vota aceasta regula, urmand ca doar Europa sa fie exceptata. (B.G.)
Oferta pentru "U"
Compania Impact a inaintat o oferta catre actionarul majoritar al lui "U" Cluj, Consiliul Local, de cumparare a 40 la suta din totalul de 55 la suta din actiuni scos la vanzare de catre municipalitate, pentru care plateste sase milioane de lei. In prezent, Impact detine 12 la suta din actiuni, iar daca oferta va fi acceptata, compania va deveni actionarul majoritar al clubului cu un total de 52 la suta din actiuni. "Avem un plan prin care vrem sa redresam acest club", a spus reprezentantul companiei Impact, Mihai Dragutoiu.(MIG)
Dawson la Bucuresti
Presedintele FR Box a declarat ieri ca va face tot posibilul ca meciul dintre Adrian Diaconu si Chad Dawson, pentru titlul mondial al categoriei semigrea, versiunea WBC, sa se desfasoare in Bucuresti. "Pe 3 iunie ar trebui sa fie licitatia pentru meci. Speram sa impingem mai tarziu data, sa avem timp sa ne pregatim mai bine.
Noi avem incredere ca putem aduce meciul la Bucuresti. Managerii lui Dawson cer cote de 70-30, ceea ce e o nebunie, dar aceasta va fi cel mult 60-40", a spus Rudel Obreja. (MIG)
 Afisari: 119  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Petre: "Victorie cu Franta!"    
  Surprizele lui Domenech    
  Montolivo si Boulahrouz out!    
  FRF reclamata la UEFA    1 comentariu
  Revocare pe gheata!    
  Porto sub ancheta, Steaua tremura!    
 Top afisari / comentarii 
 Enigma de duminica (1984 afisari)
 Sharon Stone in razboi cu chinezii (1972 afisari)
 Inflatie de case (1888 afisari)
 Medvedev: Urca-te linistit la volan, ai baut cu mine! (1649 afisari)
 Parintele Arsenie: Sindicatele, straine de duhul Bisericii (1524 afisari)
 Autoritatile romane se pregatesc pentru cutremur (2977 afisari)
 Un american sustine ca are imagini cu extraterestri de 1,2 m pe care le va da publicitatii vineri (2899 afisari)
 Dior si-a retras reclamele din China in urma scandalului provocat de Sharon Stone (2629 afisari)
 Sotia unui politist a provocat un accident mortal si a fugit de la locul faptei (2235 afisari)
 Gorbaciov: "Este posibil sa asistam la inceputul unui nou razboi rece" (2219 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01116 sec.