Ziua Logo
  Nr. 4244 de joi, 29 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Petre: "Victorie cu Franta!"
-- Mijlocasul Nationalei spera ca "tricolorii" sa se impuna cu 3-0 in fata "cocosilor", dar admite ca Ribery este unul dintre cei mai buni fotbalisti ai momentului * Bratu trimis acasa
Piturca a decis sa-l lase acasa pe Florin Bratu, trimitand, ieri la pranz, lista cu cei 23 de jucatori pe care va conta la Euro. Acestia sunt: Lobont, Popa, Stancioiu - portari; Contra, Sapunaru, Tamas, Goian, Ghionea, Moti, Rat, St. Radu - Fl. Petre, Nicolita, Radoi, Codrea, Chivu, Cocis, Dica, Ad. Cristea - mijlocasi; Mutu, Marica, D. Niculae, M. Niculae - atacanti.
La conferinta de presa de ieri, Florentin Petre si Razvan Cocis au venit extrem de optimisti, primul chiar exagerat de increzator. "Noi ne gandim numai la victorie cu Franta. Trebuie sa mergem optimisti acolo. As vrea sa castigam cu 3-0 meciul cu Franta, dar importanta este victoria, nu conteaza cu cat. Daca mergem invinsi acolo, nu facem nici o treaba. E primul meci din grupa. Am vazut ca francezii sunt si putin speriati de valoarea echipei noastre nationale, e normal sa fie asa. Lasa sa se sperie de noi toata lumea", a spus mijlocasul, care si-a propus ca obiectiv in grupa sase puncte. Totusi, Petre s-a declarat incantat de noul conducator de joc al nationalei franceze. "Ribery e un fotbalist bun. E unul dintre cei mai in forma fotbalisti la ora actuala si ar trebui tratat ca atare. Cand e pe teren nu stii de unde sa-l iei. Alearga asa de mult, se demarca, e foarte inteligent in joc, incat, ca adversar, iti e foarte greu sa-l marchezi", a adaugat Petre. Razvan Cocis a gasit cateva cuvinte de consolare pentru Bratu. "E normal sa-l incurajam. A fost aici, este si va ramane in vizorul echipei nationale, asta e clar. Nu pot fi multumiti toti jucatorii. Mai sunt jucatori care meritau sa fie in lotul echipei nationale, dar nu poti sa-i multumesti pe toti. Sunt 23 care vor merge acolo si asta e tot. Sunt jucatori care meritau, insa antrenorul gandeste un sistem, o tactica si dupa aceste lucruri isi face planurile si alege cu cine merge la Campionatul European", a explicat Cocis. "Mergem sa scoatem puncte din acest meci cu Franta. Pentru ca un inceput bun ar fi extraordinar. Cu trei puncte putem fi mult mai increzatori si am putea reusi sa facem o figura frumoasa. Se poate sa iesim din grupa si cu patru si cu cinci puncte. Depinde de rezultate. Dar nu cred ca ne gandim noi la patru puncte, ci ne gandim sa acumulam cat mai multe puncte in primele jocuri. Va fi foarte greu", a incheiat Razvan Cocis.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Surprizele lui Domenech    
  Montolivo si Boulahrouz out!    
  Stiri pe scurt    
  FRF reclamata la UEFA    1 comentariu
  Revocare pe gheata!    
  Porto sub ancheta, Steaua tremura!    
 Top afisari / comentarii 
 Enigma de duminica (1984 afisari)
 Sharon Stone in razboi cu chinezii (1972 afisari)
 Inflatie de case (1888 afisari)
 Medvedev: Urca-te linistit la volan, ai baut cu mine! (1649 afisari)
 Parintele Arsenie: Sindicatele, straine de duhul Bisericii (1524 afisari)
 Autoritatile romane se pregatesc pentru cutremur (2977 afisari)
 Un american sustine ca are imagini cu extraterestri de 1,2 m pe care le va da publicitatii vineri (2899 afisari)
 Dior si-a retras reclamele din China in urma scandalului provocat de Sharon Stone (2629 afisari)
 Sotia unui politist a provocat un accident mortal si a fugit de la locul faptei (2235 afisari)
 Gorbaciov: "Este posibil sa asistam la inceputul unui nou razboi rece" (2219 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00853 sec.