Ziua Logo
  Nr. 4243 de miercuri, 28 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
Zi Mondiala Anti-Fumat
Ziua Mondiala Anti-Fumat - 31 mai 2008 - reuneste fumatori din intreaga lume intr-un angajament de a renunta la tutun. Conform unui studiu publicat de Organizatia Mondiala pentru Sanatate, jumatate din cei 650 de milioane de fumatori din lumea intreaga vor muri din cauza unor boli provocate de tutun. In Romania, zilnic se fumeaza peste 5 milioane de pachete de tigari. Insa 89% dintre fumatorii din Romania intentioneaza sa reduca numarul tigarilor sau sa renunte complet la fumat. (C.P.)
Jurnalisti de vacanta
In perioada 25 iunie-2 septembrie, ANT organizeaza a patra editie a scolii de Vara "CosTINesti". Noutatea editiei de anul acesta este organizarea unui Centru de Presa pe parcursul intregii perioade a scolii pentru tinerii jurnalisti in devenire. Acest Centru de presa va trebui sa se ocupe de comunicarea tuturor activitatilor ce se vor desfasura pe Plaja ANT, dar si la cursurile modulelor scolii de Vara. Oferta se adreseaza studentilor la jurnalism (exclus anii terminali sau studenti angajati ai unei forme de mass-media). Locurile disponibile sunt in numar de 6/serie, fiind asigurate masa, cazare, transportul si aparatura necesara. (C.S.)
Bani pentru bovine
Fermierii care au beneficiat anul trecut de prima pentru exploatatiile de bovine vor primi in acest an subventii pentru acelasi numar de animale ca in 2007, chiar daca intre timp si-au extins capacitatea prin achizitia de bovine. "Fermele primesc subventii pentru numarul de bovine pe care le aveau la data de referinta, adica la 31 ianuarie 2007. Daca fermierul care a primit prima pentru bovine anul trecut a mai cumparat alte animale nu mai beneficiaza de plati pentru acestea, pentru ca asa a fost negociat cu UE", a declarat ieri, secretarul de stat din Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu. (L.M.)
Clinica de bronhologie
Clinica de Diagnostic Gral Medical din Bucuresti a inaugurat oficial, ieri, primul centru de bronhologie din Romania care functioneaza in sistem privat. Pe langa examenele clinice si paraclinice cu aparatura performanta, la centru se pot realiza investigatii bronhologice fara ca bolnavul sa fie internat, pot fi facute biopsii si examene de bacteriologie, dar si investigatii complexe ecografice si computer tomograf. (C.S.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Zi   de Viorica Ianc
A r h i v a
  Asalt la gradinite    
  Turistii straini sfatuiti sa-si pazeasca gentile in Romania    3 comentarii
  Laptarii intra in UE    
 Top afisari / comentarii 
 Securistii arsi la pensii (4049 afisari)
 Cele 500 de bombe atomice ale Israelului (2918 afisari)
 Dosarul care a invins-o pe Schrotter (2870 afisari)
 Femei pe Muntele Athos (2526 afisari)
 Ucraina pune la zid Romania (2489 afisari)
 Nu au notiunea violului (2736 afisari)
 Si-a urmat iubita in frigiderul de la morga  (2424 afisari)
 Documente secrete, femei focoase si un ministru demis (2284 afisari)
 Masele scoase fara durere (2229 afisari)
 Peugeot construieste o fabrica la Cluj (1697 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00811 sec.