Ziua Logo
  Nr. 4242 de marti, 27 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Iorgulescu audiat
Gino Iorgulescu s-a prezentat ieri la Parchetul General pentru audieri in dosarul privind transferul unor jucatori de la FC National la Poli Timisoara. Procurorii au inceput urmarirea penala in cazul lui Gino Iorgulescu in dosarul transferului a cinci jucatori. Potrivit Mediafax, Iorgulescu a venit si saptamana trecuta la Parchet, procurorii prezentandu-i acuzatiile in acest dosar. Avocatul fostului presedinte al FC National (actual Progresul - n.r.) a declarat atunci ca Iorgulescu nu a facut nici o frauda. (B.C.G.)
Accidente grave
O ambulanta din Timisoara, care transporta la spital un barbat suferind de colica biliara a fost implicata ieri intr-un accident pe Soseaua Timisoara-Cenad, pacientul ajungand la spital si cu mana fracturata, si cu dureri in zona gatului. De asemenea, patru persoane au fost ranite intr-un accident petrecut duminica in Capitala, cand soferul unei masini a pierdut controlul directiei si a intrat pe trotuar in zona Rahova. Totodata, o femeie a murit si alte doua au fost ranite, in urma unui accident feroviar petrecut ieri in judetul Harghita, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferata. (B.C.G.)
Codurile in discutie
Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca prioritatea pentru perioada urmatoare a institutiei pe care o conduce este buna desfasurare a dezbaterilor publice legate de Codurile civil, penal si de procedura civila si penala. "Fara indoiala ca in Parlament vor fi exprimate si opinii politice legate de politicile penale ale statului, dar in ceea ce priveste solutiile tehnice, cred ca aici prea multe lucruri nu pot fi de discutat". Acesta a precizat ca unul dintre motivele pentru care codurile trebuie revizuite este si faptul ca, din motive tehnice, viteza cu care se solutioneaza anumite dosare nu este cea potrivita. (B.C.G.)
Tren deraiat
Un tren de persoane a deraiat ieri dupa-amiaza, in zona satului bistritean Mogoseni, comuna Nimigea, in urma incidentului nefiind inregistrate victime. Directorul general al CFR Calatori, Alexandru Noaptes, a declarat, citat de Mediafax, ca nu este vorba despre o deraiere propriu-zisa a trenului, ci despre faptul ca primul boghiu al locomotivei unui tren de persoane care venea de la Ilva Mica, pe directia Beclean, a sarit de pe sine. (B.C.G.)
A r h i v a
  Mandate de arestare pentru trei kilograme de heroina    
  Orasul pistolarilor    1 comentariu
  Plesan fara permis    
  Explozie soldata cu doi morti    
  Lovit de masina Politiei    
 Top afisari / comentarii 
 Piata imobiliara in cadere libera (5292 afisari)
 Se rupe Phoenix (3820 afisari)
 Stapanii inelelor (2463 afisari)
 Celula extremista din UE (1764 afisari)
 Carter: "Israelul are 150 de focoase nucleare" (1727 afisari)
 Soros: Scumpirea pretului petrolului este doar un balon de sapun (3737 afisari)
 Socant: O femeie a fost violata de 800 de ori de propriul tata (3231 afisari)
 Fiica "monstrului" din Austria, Josef Fritzl, s-a trezit din coma (1938 afisari)
 Dustin Hoffman: "Monogamia este anormala" (1864 afisari)
 Becul cu apa si clor (1781 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00882 sec.