Ziua Logo
  Nr. 4242 de marti, 27 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Mutu vrea titlul repede!
Adrian Mutu a acordat un interviu pentru "Gazzetta dello Sport" in care a precizat ca isi doreste sa castige titlul cu Fiorentina in urmatorii trei ani. "Va amintiti cand Prandelli a spus ca vrea sa aduca titlul la Florenta in sapte ani? Atunci ce facem eu, Liverani si toti cei care suntem aproape de 30 de ani? Atunci am scris pe tabla din vestiar: "Tie iti convine termenul de sapte ani, pentru ca ai o intreaga cariera in fata, dar noua nu. Nu ar fi mai bine putin mai devreme?". Cand a vazut Prandelli, am ras copios. Ar fi mai frumos dac? l-am castiga in trei ani sau chiar mai putin", a spus Mutu. "Nu stiu daca la finalul carierei ma voi intoarce sa joc un an in Romania, dar acum nu reusesc sa ma vad plecat de la Florenta", a spus Mutu despre o posibila plecare. (B.G.)
Radu de nota 6
Stefan Radu a primit nota 6 din partea cotidianului "Il Giornale" pentru prestatiile din sezonul recent incheiat de Lazio Roma, echipa la care a fost imprumutat in iarna de la Dinamo. "Una dintre intaririle din iarna, romanul s-a dovedit a fi neobosit si a reusit sa castige un post de titular. A bifat 15 prezente", a scris "Il Giornale". Aceeasi nota ca internationalul roman au mai primit Cristian Ledesma, Rolando Bianchi si portarul Marco Ballotta. Note mai mari decat Stefan Radu au primit doar Valon Behrami si Ousmane Dabo, ambii cu 6,5, Tommaso Rocchi (7) si Goran Pandev (7,5).
Lazio Roma a incheiat campionatul pe un dezamagitor loc 12, dupa ce anul trecut prinsese un loc de Liga Campionilor. (B.G.)
Ribery, nr. 1 in Germania
Franck Ribery, internationalul francez de la Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun jucator al sezonului in Germania, in urma voturilor exprimate de fotbalistii din Bundesliga. Viitorul adversar al "tricolorilor" a primit 57,8% dintre voturile a 268 de fotbalisti, devansand un alt oponent al Romaniei la Euro, italianul Luca Toni, tot de la Bayern Munchen, care a primit 24,8% dintre sufragii. Pe pozitia a treia s-a clasat brazilianul Diego, de la Werder Bremen. (B.G.)
Henry despre romani
Atacantul Thierry Henry, aflat in cantonamentul Frantei dinaintea Euro 2008, a facut pentru revista France Football o analiza a adversarilor din Grupa C a turneului final. "Olanda este o echipa care joaca bine mingea. Meciurile Franta - Olanda sunt, in general, frumoase. Noua ne place jocul, lor la fel, va fi un meci deschis. Cu Romania, la fel. Ei au jucatori foarte buni, buni tehnicieni. Steaua Bucuresti domnea pe scena europeana acum nu mult timp. Dar sunt si destul de viciosi", a spus Henry. (B.G.)
Tatarusanu la Steaua
Gloria Bistrita si clubul din Ghencea au ajuns ieri la un acord pentru transferul portarului Ciprian Tatarusanu, dar fotbalistul va mai ramane un an la Bistrita, urmand sa vina in Ghencea in vara anului viitor. "Tatarusanu va merge la Steaua. Am semnat un contract in toata regula, insa din 2009. Portarul va ramane si sezonul urmator la noi. Tatarusanu a fost cedat definitv Stelei din 2009", a spus Horoba. "Sunt onorat de faptul ca am ajuns la Steaua, cel mai galonat club din fotbalul romanesc si sper ca, din momentul in care merge in Ghencea, sa demonstrez faptul ca merit sa evoluez la aceasta echipa", a declarat internationalul de tineret. (B.G.)
Rogge vine in Romania
Presedintele Comitetului International Olimpic, belgianul Jacques Rogge, a raspuns afirmativ la invitatia forului olimpic roman de a participa, maine, la ora 10.30, la festivitatea de inaugurare a unor noi facilitati sportive din cadrul Complexului Olimpic "Sydney 2000" de la Izvorani. "COSR va avea privilegiul de a-i avea alaturi la acest eveniment pe insusi presedintele CIO, Jacques Rogge, precum si pe presedintele Comitetelor Olimpice Europene, Patrick Hickey. De asemenea, evenimentul se va bucura de prezenta a numeroase personalitati din viata sportiva, dar si membri ai Guvernului", precizeaza forul condus de Octavian Morariu. (T. R.)
A r h i v a
  Victor Piturca: "Avem valoare"    1 comentariu
  Chivu: "Nu mergem la Euro pentru bani"    1 comentariu
  S-a reunit Italia    
     1 comentariu
  Bani multi la Seara Campionilor    1 comentariu
  Revansa lui Tadici    3 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Piata imobiliara in cadere libera (5292 afisari)
 Se rupe Phoenix (3820 afisari)
 Stapanii inelelor (2463 afisari)
 Celula extremista din UE (1764 afisari)
 Carter: "Israelul are 150 de focoase nucleare" (1727 afisari)
 Soros: Scumpirea pretului petrolului este doar un balon de sapun (3737 afisari)
 Socant: O femeie a fost violata de 800 de ori de propriul tata (3231 afisari)
 Fiica "monstrului" din Austria, Josef Fritzl, s-a trezit din coma (1938 afisari)
 Dustin Hoffman: "Monogamia este anormala" (1864 afisari)
 Becul cu apa si clor (1781 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01089 sec.