Ziua Logo
  Nr. 4240 de sambata, 24 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Stiri pe scurt
Conducta balcanica
Transportatorii de gaze din Romania, Serbia, Ungaria, Bosnia Hertegovina, Slovenia si Croatia au convenit infiintarea unei companii care va analiza proiectul de realizare a retelei de transport al gazelor din Europa Centrala si de Sud-Est, NETS, se arata intr-un comunicat al MOL. Reprezentantii companiilor s-au intalnit in ultimele doua zile la Novi Sad, in Serbia, unde a fost stabilita, de asemenea, infiintarea unui Comitet care sa supervizeze activitatile diferitelor grupuri de lucru. "Comisia Europeana sprijina acest proiect", a declarat la acea data reprezentantul Directoratului Comisiei Europene pentru Energie si Transport, Oliver Silla, prezent la Bucuresti.
Adio spor de antena
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely, a declarat, in cursul dezbaterii "Comunicatiile mobile si sanatatea", de la Targu Mures, ca intentioneaza sa elimine sporul de antena incasat peste salariu de unii angajati ai statului, transmite Rompres. Borbely a spus ca va propune Parlamentului un proiect care sa reglementeze acest aspect, dar ca nu crede sa aiba sorti de izbanda in actuala legislatura, data fiind activitatea acestei institutii din ultima perioada. (F.B.)
Optical Network la Baneasa
Optical Network, operatorul de magazine Optiblu, a deschis, ieri, cel mai mare magazin specializat in cadrul Complexului Baneasa Shopping City. "Investitiile Optical Network in dezvoltarea retelei de magazine si respectiv a activitatii de distributie planificate pentru anul 2008 depasesc 1 500 000 euro, cea mai mare parte parte a fondurilor fiind destinata deschiderii de noi magazine si relocarii unor locatii existente in spatii comerciale mai mari", a declarat directorul general al Gemisa Investements, Dragos Rosca. (F.B.)
Investitii la posta
Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely, a declarat ca anul acesta se vor finaliza investitii majore la nivelul Postei Romane, printre care cel vizand inlocuirea calculatoarealor si innoirea parcului auto, informeaza Mediafax. Potrivit ministrului, in urmatoarea luna si jumatate, in Romania peste cinci mii de calculatoare de la Posta vor fi schimbate, alaturi de retea. De asemenea, va fi reinnoit parcul auto, suma alocata in acest scop ridicandu-se la 20 de milioane de euro. (F.B.)
A r h i v a
  Mugur Isarescu: "Inflatia este aici"    4 comentarii
  Elicopterul, ultima solutie in trafic    
  Brokerii ataca CNVM    
 Top afisari / comentarii 
 Misterul otravirii lui Iuscenko (2445 afisari)
 Manipularea Insulei Serpilor (1909 afisari)
 Naravul Vulpii (1753 afisari)
 Marea frauda contabila (1681 afisari)
 Ocupare Insulei (1544 afisari)
 Poze in premiera cu noua iubita a actritei Jodie Foster (2957 afisari)
 Se ieftinesc apartamentele vechi (2702 afisari)
 A intrat aproape goala pe teren la meciul Sportul Studențesc - FC Brașov  (2348 afisari)
 Cinci puteri mondiale se bat pentru petrolul si gazele Arcticii (1708 afisari)
 Un "vietas" a scapat de dupa gratii la Brasov (1544 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00897 sec.