Ziua Logo
  Nr. 4240 de sambata, 24 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gigi Becali ofera prime de milioane daca "tricolorii" fac performanta la Euro 2008
"Mita" pentru Nationala!
foto: Rompres
Boss-ul din Ghencea a anuntat ca va premia echipa nationala de fotbal cu suma totala de 5,5 milioane de euro daca "tricolorii" vor castiga Campionatul European, precizand ca a luat aceasta decizie si pentru a face in ciuda procurorilor DNA care il cerceteaza pentru fapte de coruptie. Gigi Becali a precizat ca are acceptul selectionerului Victor Piturca si pe cel al lui Mircea Sandu, presedintele FRF, pentru a-i premia pe fotbalisti.
"Dau 5,5 milioane de euro jucatorilor si staf-ului tehnic, dupa cum urmeaza: 500.000 daca trec de grupa, inca doua milioane daca joaca finala si inca trei milioane daca si castiga trofeul! E dare de mita? Atunci, dau mita la echipa nationala? Sa vedem acum DNA-ul pe unde scoate camasa! Daca o fac si pentru a le face in ciuda? Poate si de asta! Oricum, dau banii din toata inima, mai ales ca sunt multi jucatori de-ai mei acolo", a spus finantatorul stelist joi seara, la "Sport.ro", declaratie intarita si ieri, intr-o conferinta de presa. Gigi Becali a afirmat ca a primit deja acceptul selectionerului Victor Piturca si pe cel al presedintelui FRF, Mircea Sandu, pentru aceste premieri. "Am vorbit cu Piturca. Mi-a zis: <<Esti nebun? Pe jucatori ii intereseaza banii, sunt bineveniti, cum sa refuz?>>. Eu, practic, le dublez prima, ca atat da si FRF. L-am sunat si pe Mircea Sandu, care mi-a spus: <<Daca ai vorbit cu Piturca, e OK, iti multumim!>>. Cred ca 500.000 o sa-i ia! Eu iau banii inapoi, creste cota jucatorilor mei, a Stelei", a spus Gigi Becali.
Meci cu DNA
Gigi Becali a mai declarat ca DNA nu il poate acuza de nimic si a adaugat ca a sarit in sus de bucurie dupa ce a citit in Conventia civila privind coruptia un paragraf care, in opinia sa, il absolva de orice vina in cazul valizei de la Cluj. "Am gasit in aceasta conventie, adoptata de Consiliul Europei in 1999 si ratificata apoi de Parlamentul Romaniei, formularea care nu lasa loc de interpretari. Acolo scrie ca dare de mita si mita sunt atunci cand functionarul isi incalca obligatiunile de serviciu! Pa, procurorilor! Puneti mana pe carte, nu mai cheltuiti degeaba banii tarii!", a izbucnit Gigi Becali. "Am pus avocatii sa-mi aduca tot ce exista pe aceasta tema, eu am citit si am gasit acest paragraf! Am citit si legea americana, care e si mai si: acolo, daca dai bani la adversari, se considera cresterea competitiei si ti se mai reduc si impozitele! Repet, eu n-am dat banii pentru meci, zic doar daca as fi facut asa ceva!", a spus Gigi Becali, care a mai mentionat ca nu a facut corect cererea de returnare a banilor confiscati de DNA pentru ca Teia Sponte trebuia sa semneze documentul. (MIG)
 Afisari: 343  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
A gresi e omeneste    de FB
A r h i v a
     4 comentarii
  Oferta-soc pentru Ronaldo    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
  Emotii cu Mutu    
  Adversarii cu ochii pe noi    
  Locomotiva "Romania" botezata la Viena    
 Top afisari / comentarii 
 Misterul otravirii lui Iuscenko (2445 afisari)
 Manipularea Insulei Serpilor (1909 afisari)
 Naravul Vulpii (1753 afisari)
 Marea frauda contabila (1681 afisari)
 Ocupare Insulei (1544 afisari)
 Poze in premiera cu noua iubita a actritei Jodie Foster (2957 afisari)
 Se ieftinesc apartamentele vechi (2702 afisari)
 A intrat aproape goala pe teren la meciul Sportul Studențesc - FC Brașov  (2348 afisari)
 Cinci puteri mondiale se bat pentru petrolul si gazele Arcticii (1708 afisari)
 Un "vietas" a scapat de dupa gratii la Brasov (1544 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02283 sec.