Ziua Logo
  Nr. 4239 de vineri, 23 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
De la Roma la Bucuresti
In zilele de 23 si 24 mai se desfasoara la Bucuresti lucrarile Conferintei Europene a Asociatiilor Nationale ale Clubului de la Roma (CoR). Tema conferintei este "Ce forte pun in miscare Europa?". Printre cei ce vor fi prezenti in Romania se numara Anders Wijkman (MEP si vice-presedinte al Clubului de la Roma), Martin Lees (secretarul general al Clubului), Anitra Thorhaug (presedintele Asociatiei Americane pentru Clubul de la Roma), precum si Michael Succow, laureat al Premiului Nobel. (G.M.)
Simpozion la Gradinita
Asociatia Educatoarelor si Asociatia Invatatorilor din Bucuresti si Ilfov, in parteneriat cu Organizatia "Salvati Copiii", Comisia UNESCO si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti organizeaza miercuri, 28 mai, simpozionul international "Diversitate in cultura si traditii". Evenimentul va avea loc incepand cu ora 9.30, la Gradinita nr. 7 din strada Maica Domnului nr. 61-63, Sectorul 2 al Capitalei. (M.S.)
Plati in termen
APIA ar putea finaliza, pana la jumatatea lunii iunie, platile pentru cele 1,24 milioane de cereri de subventii reprezentand plata pe hectar aferenta anului 2007, a declarat ministrul Agriculturii, Dacian Ciolos. "Pana la sfarsitul acestei luni ar putea sa fie platite 900.000 - 1 milion de cereri. Platile ar putea fi terminate pentru toate cele 1,24 milioane cereri pana pe 5-10 mai", a afirmat Ciolos. El a adaugat ca autoritatile vor respecta termenul impus de legislatia comunitara, 30 iunie. (L.M.)
Pericolul homosexual
Asociatia Ziaristilor si Editorilor Crestini organizeaza astazi, incepand cu orele 11.00, o conferinta-avertizare publica: "Pericolele homosexualitatii - agresiunea asupra familiei, moralei si ordinii publice". Dezbaterea se desfasoara cu binecuvantarea Bisericii la sediului revistei "Actualitatea romaneasca", din str Justitiei nr 54, etj 3, cladirea Ascensorul, langa Manastirea Antim. Participa: Asociatia Christiana, Alianta Familiilor din Romania, Grupul de Reflexie pentru Protectia Familiei si Asociatia Provita care va prezenta stadiul contestatiei depuse in instanta in vederea suspendarii Marsului homosexualilor, programat pentru sambata aceasta. (M.I.)
A r h i v a
  Agroturismul tocat marunt    2 comentarii
  "Nu lasa copilul educat de televizor"    4 comentarii
  Banca Mondiala forteaza Romania    7 comentarii
  Program impotriva cancerului de col    15 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Program impotriva cancerului de col (4656 afisari)
 Misteriosul domn Oprescu (4121 afisari)
 Ioan Petru Culianu, savantul ucis de un necunoscut (3497 afisari)
 BAC-ul la tribunal (2746 afisari)
 Val de sinucideri printre adolescenti (2262 afisari)
 Nu s-au spalat timp de 16 ani (3853 afisari)
 Prietenele si sotiile sexy ale fotbalistilor (2880 afisari)
 Armata SUA da liber la sex in Afganistan (2877 afisari)
 Harrison Ford cu pantalonii rupti in fund (2179 afisari)
 Londra si New York-ul comunica printr-un "telescop" gigantic (1396 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00908 sec.