Ziua Logo
  Nr. 4236 de marti, 20 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Stiri pe scurt
Raportul PSD
"Romania este ca un Citroen condus fara frane, fara directie, de un sofer nepriceput, al carui instructor seamana cu cetateanul turmentat", a declarat ieri Mircea Geoana cu ocazia prezentarii unui raport despre guvernarea de dreapta, intitulat "o mie doua sute de zile de haos". La randul sau, Adrian Nastase a sustinut ca PSD va cere avocatului poporului sa trimita la Curtea Constitutionala ultimele ordonante de urgenta ale Guvernului, pentru a verifica daca sunt in acord cu legea fundamentala. (C.A.)
Slab organizat
Staff-ul lui Sorin Oprescu profita de slaba organizare a campaniei lui Cristian Diaconescu si i-a luat acestuia caimacul in ultimele zile, trimitandu-l pe doctor in locurile unde trebuia sa ajunga candidatul PSD. Astfel, independentul Oprescu a fost prezent duminica in piata Moghioros cu cateva ore inainte ca acolo sa ajunga reprezentantul PSD. Episodul a fost repetat pentru intalnirea cu electoratul din parcul Herastrau, cand la intrare in parc, candidatul PSD a aflat ca acolo era si Oprescu. (C.A.)
Pacuraru se vrea audiat
Norica Nicolai (PNL), presedintele Comisiei juridice a Senatului, a declarat ca ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a cerut sa fie audiat in comisie in chestiunea dosarului sau intocmit de catre DNA. Senatorii juristi urmeaza sa decida astazi asupra cererii lui Pacuraru, care a propus si audierea unor persoane care-i pot audia nevinovatia. Nicolai nu a exclus ca raportul comisiei in cazul Pacuraru sa fie prezentat abia dupa alegerile locale. (A.I.)
Apel la armistitiu
Theodor Stolojan, prim-vicepresedinte PD-L, a adresat un apel celorlalte partide politice sa stopeze violentele care marcheaza campania electorala din provincie. "Facem un apel la calmarea situatiei pentru a pune capat manifestarilor de violenta din unele judete", a spus Stolojan. El a acuzat celelalte partide ca actioneaza concertat impotriva activistilor PD-L. Pe de alta parte, Stolojan a afirmat ca partidul sau va condamna eventualele acte de violenta comise de unii democrat-liberali. (A.I.)
 Comentarii: 3 Afiseaza toate comentariile  
stiri adevarate   de doru ionut costin
Ura, fratie da nu mereu, mai sunt si oameni fara frica de audieri, apel in asteptare   de Doruletz
constatare   de un apolitic
A r h i v a
  Se prefigureaza finala Oprescu - Blaga    24 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Blocurile lui Richter (2731 afisari)
 Profesorii cer examen de admitere la liceu (2064 afisari)
 Bölöni nu vine la Rapid (1562 afisari)
 Romania umila si umilita (1369 afisari)
 Adio, Dica! (1138 afisari)
 Paris, Capitala studentilor care se prostitueaza (3017 afisari)
 Kievul se aºteaptã la o decizie de compromis la Haga in cazul Insulei ªerpilor (2522 afisari)
 Cancerul pulmonar va putea fi depistat cu un simplu test de sange (2299 afisari)
 Rezultate slabe la teza unica la romana  (2248 afisari)
 Presa israeliana: Bush vrea sa atace Iranul inainte de sfarsitul mandatului sau (1864 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00814 sec.