Ziua Logo
  Nr. 4235 de luni, 19 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stefan se da la FRF!
-- "Pinalti" critica modul de licentiere a cluburilor din Liga I
Presedintele de onoare al gruparii de sub Pietricica a declarat ieri pentru Sport Total FM ca accentul pus pe infrastructura si nu pe achizitionarea de jucatori a fost unul dintre factorii decisivi ai retrogradarii echipei in Liga a II-a. Stefan a acuzat, de asemenea, forurile competente de pasivitate in cazul acordarii licentelor in cazul echipelor nou-promovate in Liga I.
"Toata lumea a pus accentul pe infrastructura, iar noi am reusit sa aducem stadionul la standard de Liga Campionilor. Asta a fost unul din motivele pentru care am plecat cu un handicap. Noi am investit in infrastructura, pe cand altii in jucatori. Desi au terenuri care nu pot fi omologate nici in Liga a II-a, unele echipe au beneficiat de o oarecare pasivitate din partea FRF, deoarece erau proaspat promovate. Nu e corect ca intr-o cursa de 100 de metri, unii sa plece de la linia de start iar altii de la 10 metri mai in fata. Trebuie sa inteleaga toata lumea ca profilul sportiv este strans legat de cel economic. Ceahlaul a jucat toate meciurile pe teren, am mai si fost dezavantajati de arbitri, dar nu e asta o problema! Nu vrem sa cadem de prosti, noi sa platim, sa ne aducem toate datoriile la zero, iar altii sa poata juca in Liga I desi inca mai au datorii", a declarat Gheorghe Stefan.
Precedentul Delta
Afirmtiile primarului din Piatra Neamt vin dupa ce FRF a decis sa mai acorde un termen, pana la 31 mai, pentru trei grupari din Liga I, Otelul Galati (locul 8), Politehnica Iasi (locul 11) si Gloria Buzau (locul 14), care n-au reuist sa obtina licenta. Cele trei cluburi, cu datorii financiare, au fost refuzate atunci cand au cerut o amanare pentru definitivarea dosarului de licentiere, n-au primit licenta, dar au dreptul sa faca un apel, urmand ca decizia finala sa se ia pe 31 mai. Intre timp, sefii de la Iasi au anuntat ca au platit o parte din datorii si sustin ca vor fi in regula pana la termenul stabilit, cei de la Otelul sunt si ei in grafic, iar buzoienii au un diferend cu fostul antrenor Viorel Ioan, pe cale de rezolvare. Ceahlaul a retrogradat si in sezonul trecut, dar a ramas in Liga I pentru ca Delta Tulcea, promovata sportiv din Liga a II-a, a depasit termenul de depunere al dosarului de licentiere. (MIG)
STADION PE BANI PUBLICI
Beneficiind de puterea politica pe care i-a conferit-o functia de primar al orasului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan a obtinut acordul consilierilor municipali pentru a investi, in ultimii ani, peste 5.000.000 de euro in baza sportiva a Ceahlaului. Astfel, stadionul este unul de nivel european, fiind si gazda pentru Nationala la meciul cu Luxemburg din preliminariile lui Euro 2008, dar si pentru finala Cupei Romaniei din acest an. In plus, prin relatiile excelente pe care le are cu sefii FRF (este de notorietate plimbarea cu trasura oferita lui Mircea Sandu si Ionut Lupescu!), Stefan a adus de mai multe ori la Piatra Neamt conducerea federala, pentru sedintele Comitetului Executiv. La ultimul dintre ele, cel de acum doua saptamani, Sandu i-a facut campanie electorala lui Stefan, care candideaza pentru un nou mandat, si i-ar fi promis, sustin surse federale, ca echipa sa va juca tot in Liga I! (MIG)
 Afisari: 440  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Coruptie?   de LENIO
A r h i v a
  Pasapoarte UE la CFR    
  Pascalau - prima romanca din WNBA    3 comentarii
  Cercetare sportiva la Bucuresti    
  Stiri pe scurt    
  Marius Popa trimis la "Poli" II!    
  Chivu campion, Mutu in Liga    
 Top afisari / comentarii 
 Prostituata "MI5" (2649 afisari)
 56 candidati patati (2365 afisari)
 Scoala de inalte apucaturi (1412 afisari)
 Puzul lui Dumnezeu (1113 afisari)
 Vali Sterian - protesatatar de tip american (1110 afisari)
 O bătrană, declarată decedată de asistenta de pe ambulanță, s-a trezit in timpul anchetei criminaliștilor (2758 afisari)
 Mercedes vine la Timisoara (2125 afisari)
 Regele Mihai I viziteaza castelul Peles dupa 60 de ani  (2098 afisari)
 Scribii lui Voronin si Smirnov angajati sa transforme Romania in sperietoare  (2025 afisari)
 Greu de... imbatranit: Veteranii Harrison Ford si Robert Redford fac capetele sa se intoarca dupa ei (1895 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01025 sec.