Ziua Logo
  Nr. 4233 de vineri, 16 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Stiri pe scurt
Comisar retinut
Un comisar din cadrul IGPR, angajat al Directiei Buget, a fost retinut ieri de procurorii DNA pentru luare de mita. Plangerile depuse impotriva comisarului Mircea Moraru sunt facute de politistii care au colaborat in Italia cu autoritatile din Peninsula in cazurile romanilor care au comis infractiuni. Potrivit NewsIn, mita pe care ar fi primit-o Moraru ar avea legatura cu convorbirile telefonice pe care politistii le-au purtat intre ei in Italia. Comisarul ar fi cerut intre opt si 20 de milioane de lei vechi pentru a deconta sumele de pe facturile telefonice ale acestora. (B.C.G.)
Din nou la DNA
Fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, s-a prezentat din nou la DNA pentru a studia materialul de urmarire penala din dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi intermediat o mita intre Decebal Traian Remes si omul de afaceri Gheorghe Ciorba. Muresan a declarat ca a aflat din surse sigure ca Ciorba ar fi fost colaborator al fostului serviciu "doi si un sfert", inca din anii '90, si "cotiza" cu informatii. Totodata, fostul ministru a spus ca va formula o cerere procurorilor, sa-i prezinte imaginile brute pe baza carora s-a realizat filmul in care era surprins in timp ce ii dadea un plic lui Remes. (A.G.)
Scandal cu topoare
Un nou scandal cu furci si topoare, in urma caruia sase persoane, dintre care doi politisti, au ajuns la spital, a avut loc in urma cu doua zile in judetul Dolj. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 20.00 in localitatea Seaca de Padure, cand patru membri ai unei familii s-au napustit cu mai multe arme albe asupra a doi consateni cu care aveau un conflict mai vechi. In incercarea de a aplana conflictul, doi politisti au fost raniti de cei patru agresori, iar scandalagii au fost la randul lor impuscati in picioare de oamenii legii. Doi dintre agresori au fost retinuti. (E.D.)
Ancheta CSM
Presedintele CSM, Lidia Barbulescu, a cerut ieri inspectiei judiciare a Consiliului sa faca o ancheta privind afirmatiile denigratoare facute de finantatorul Stelei, Gigi Becali, impotriva procurorilor anticoruptie, care au inceput urmarirea penala impotriva lui pentru dare de mita. Lidia Barbulescu a cerut declansarea inspectiei pentru apararea magistratilor, in urma solicitarii venite de la seful DNA, Daniel Morar. Acesta a declarat ca afirmatiile lui Becali "care numea procurorul carpa si ii spunea ce sa isi bage in gura" sunt "categoric jignitoare la adresa magistratilor". (A.G.)
A r h i v a
  Sanctiune anulata pentru Basescu    14 comentarii
  Badea il infunda pe Borcea    
  Parchetele au ramas fara bani    
  Batrani escrocati    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Liceele mortii albe (3621 afisari)
 Expropriere de "interes national" pentru Paszkany (2835 afisari)
 Lumea se clatina. Ne facem ca nu ne pasa (2755 afisari)
 Romanii, mai tigani decat romii (2270 afisari)
 Romanii nu mai sunt romi la Roma (1725 afisari)
 Copilul-varcolac (3410 afisari)
 Fetele de la T.A.T.U. se dezbraca in noul videoclip (1311 afisari)
 Mafiot italian "capturat" dupa ce si-a facut de cap zece ani in Romania (1178 afisari)
 Joan Crawford si Bette Davis s-au dusmanit de moarte din pricina unui barbat (1158 afisari)
 Grecia: Fetus de 6 cm, scos din stomacul unei fetite de 9 ani (1099 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00904 sec.