Ziua Logo
  Nr. 4231 de miercuri, 14 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Marius Stan are plan de Intertoto
Directorul general al gruparii galatene a declarat ieri ca isi pune toate sperantele in sedinta de maine a Curtii de Arbitraj pentru Fotbal pentru ca echipa de la Dunare sa poata juca si in noua editie a Cupei UEFA-Intertoto. Otelul (acum cu 47 de puncte) a pierdut locul 7, in favoarea lui FC Vaslui (acum cu 48 de puncte), dupa ce rezultatul meciului direct de la Galati, pe teren 1-1, a fost omologat cu 0-3 la "masa verde" pentru folosirea lui Szekely si G. Paraschiv fara drept de joc.
"Sunt sigur ca vom castiga la CAF. Altfel, ar fi cea mai mare nedreptate ca Otelul sa nu joace in Intertoto. E foarte clara decizia Comisiei de Apel luata prima oara si e executorie. Szekely si Paraschiv au avut drept de joc atunci. Conform ROAF, am respectat regulamentul. Acum, Comisia de Apel, dar in alta componenta, a dat alta decizie, total aberanta", a spus Marius Stan pentru "News In". "Sunt convins ca cei de la CAF sunt bine ancorati in realitate. Noi deja ne-am pregatit strategia si programul pentru aceasta vara si in legatura cu Intertoto, unde sunt sigur ca meritam sa participam si, de ce nu, sa castigam ca anul trecut si sa mergem iar in Cupa UEFA", a mai precizat M. Stan.
Slalom printre regulamente
Comisia de Apel a FRF a decis pe 6 mai ca Otelul sa pierda meciul cu FC Vaslui, din etapa a 23-a a Ligii I, scor 1-1, pentru ca i-a folosit pe Gabriel Paraschiv si Janos Szekely in stare de suspendare dupa decizia Comisiei de Disciplina, dar cu drept de joc dupa apel! Comisia de Disciplina hotarase initial ca Paraschiv si Szekely sa fie suspendati cate doua etape. Apoi, Comisia de Apel a hotarat sa reduca suspendarea cu cate o etapa, desi regulamentul spune ca nu se poate admite apelul pentru suspendari mai mici sau egale cu doua etape! Presedintele FRF, Mircea Sandu, s-a autosesizat si a cerut rejudecarea cazului la Comisia de Apel, dar presedintele comisiei, Mugur Filipescu, a refuzat si, ulterior, a demisionat. Sandu a schimbat total componenta Comisiei de Apel care, pe 6 mai, a luat decizia de a omolga scorul meciului Otelul - FC Vaslui cu 0-3! Daca la CAF se va mentine rezultatul de pe teren, Otelul trece pe locul 7, cu 48 de puncte, iar FC Vaslui cade pe locul 8, cu 45 de puncte. (MIG)
 Afisari: 189  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Dica umilit de Gigi!    1 comentariu
  Adrian Cristea blocat in "Groapa"    
  Stiri pe scurt    
  Finala mica a Europei    
  Bomba dezamorsata la FRH    2 comentarii
  Stefan vrea in Liga I    
 Top afisari / comentarii 
 Dezmembrarea Ucrainei intre Washington si Moscova (2953 afisari)
 Dica umilit de Gigi! (2067 afisari)
 Becali a facut cerere sa-si ia banii de la DNA (1907 afisari)
 Bombe ecologice la granitele Romanei (1828 afisari)
 Delict cu autor necunoscut (1628 afisari)
 Bomba la Hollywood: Jodie Foster si-a parasit iubita, dupa 14 ani de relatie! (3563 afisari)
 Vaticanul spune ca pot exista extraterestri (3155 afisari)
 Mungiu primeste Zmeura de Aur europeana (2853 afisari)
 Fumatori din toate tarile, treceti la tigara electrica (2483 afisari)
 A lustruit ghetele unui fotbalist si a primit cadou un Mercedes (2285 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01031 sec.