Ziua Logo
  Nr. 4230 de marti, 13 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Celebri
Carla Bruni-Sarkozy si Madonna s-au lasat remodelate de specialisti francezi
Noile staruri ale chirurgiei estetice
-- Chirurgii plasticieni francezi sunt considerati de catre presa britanica "noile staruri ale chirurgiei estetice de lux". Astfel, specialistii francezi au inceput sa faca regulat naveta intre Paris si Londra pentru a raspunde solicitarilor din ce in ce mai numeroase din partea inaltei societati britanice.
Ecourile vizitei primei doamne a Frantei, Carla Bruni-Sarkozy, la Londra nu s-au stins inca, ba, dimpotriva. Presa scrie ca intreaga natiune a fost efectiv fermecata de tinuta afisata de fostul model international din momentul in care si-a asezat, cu delicatete (naturala sau indelung studiata) balerinii Dior pe pamant britanic. Dar nu numai garderoba primei doamne franceze a impresionat placut. Englezii, dar mai ales englezoaicele i-au admirat indelung coafura si faptul ca, desi are 40 de ani, chipul doamnei Bruni-Sarkozy emana aceeasi prospetime ca al unei tinere de 25.
Toata lumea a inceput sa se intrebe astfel cum se metine prima doamna a Frantei si daca a apelat sau nu la chirurgia estetica etc. Din cate se pare, Carla Bruni este, intr-adevar, una dintre cele mai fidele cliente ale unui reputat chirurg estetician, Bernard Hertzog, faimos pentru maniera subtila in care lucreaza cu Botoxul si ale carui tratamente (si interventii chirurgicale) reusesc sa redea, fara stridenta, prospetimea tenului.
Dupa nenumarate oferte, Hertzog a acceptat in cele din urma si deschiderea unei clinici la Londra, unde "opereaza" si consulta o singura zi pe saptamana.
Clientela
Hertzog este insa doar unul dintre nenumaratii doctori francezi care detine clinici de "intinerire" in ambele capitale. Pacientele acestora de la Londra, printre care si membre ale familiei regale, doamne din inalta societate, staruri de cinema etc, pot fi identificate cu usurinta dupa pantofii cu tocuri uriase "Louboutin".
Dr. Hertzog a fost convins sa-si deschida un punct de lucru si in capitala britanica de catre o compatrioata, stabilita la Londra, reputata femeie de afaceri Clarissa Nadler, una dintre clientele sale cele mai fidele. Clarissa Nadler este convinsa ca esteticienii din tara sa sunt de departe cei mai buni in domeniu. "Frantuzoaicele vor intotdeauna cel mai bun rezultat posibil si, spre deosebire de englezoaice, se plang daca nu-l obtin", spune Clarissa. "De asemenea, ele vor o schimbare subtila, discreta. Este ridicol atunci cand chirurgii transforma o femeie de 40 de ani intr-una de 20. Doamnele normale la cap nu vor sa arate cu 20 de ani mai tinere, ci doar mai bine", mai precizeaza femeia de afaceri. Si clientela londoneza a medicilor francezi impartaseste aceasta viziune, apreciind ca acestia au un simt artistic extraordinar.
Un alt chirurg francez extrem de solicitat este Jean-Louis Sebagh, despre care se spune ca ar fi medicul preferat al Madonnei. El este, de altfel, si primul care a patruns pe piata londoneza. Printre clientele acestuia se mai numara si sotia lui Sting, Trudie Styler.
La fel de apreciat este si dr Jules-Jaques Nabet, cu o cariera de peste 20 de ani. El este preferatul top modelelor si al starurilor de televiziune. Un alt medic solicitat este Daniel Sister, care a studiat la Paris si s-a stabilit ulterior la Londra. Este extrem de apreciat de batranici putred de bogate, celebritati locale si frantuzoaice stabilite la Londra.
Camelia CIOBANU 
 Afisari: 520  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
mda   de lastexit
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scheele in loc de Caragiale (2717 afisari)
 Munitie anti-Basescu (2234 afisari)
 Giuseppe Becali (1803 afisari)
 Petrecere regala pentru Anna Abramovici (1683 afisari)
 Ce este Occidentul? (1193 afisari)
 Asistentele care s-au fotografiat langa patul unui bolnav au demisionat (2799 afisari)
 Actorul Colea Rautu a decedat la Spitalul Universitar (2705 afisari)
 Einstein: Biblia e o colectie de "legende primitive si copilaresti" (2589 afisari)
 Gheorghe Marmureanu: Nu ne putem astepta la un cutremur catastrofal pana in 2012 (2493 afisari)
 Mai tare decat "Cubul lui Rubik" (2304 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01032 sec.