Ziua Logo
  Nr. 4230 de marti, 13 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Bellu la FRF
Adunarea Generala de ieri a federatiei s-a deschis cu o alocutiune a presedintelui Agentiei Nationale pentru Sport. Printre altele, Octavian Bellu a declarat ca fotbalul traverseaza o zona de lumini si umbre, dar ca exista foruri abilitate care sa analizeze problemele aparute in acest campionat. De asemenea, Bellu "admira FRF ca nu cere bani de la buget". Oficialul ANS a mai spus ca eventul realizat de CFR Cluj "deschide speranta provinciei si e o provocare fata de echipele
din Bucuresti". (MIG)
Ori CAF, ori TAS
FRF a stabilit in Adunarea Generala de ieri ca, de acum inainte, cluburile care vor apela la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal (CAF) pentru solutionarea anumitor cazuri nu vor mai avea dreptul sa faca apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, fiind valabila si reciproca. De asemenea, a fost infiintata Comisia Nationala de Litigii, care va judeca litigiile intre cluburi si jucatori. Comisia pentru Statutul Jucatorului, care se ocupa pana in prezent de aceste cazuri, va judeca doar litigiile intre cluburi si pe cele intre cluburi si antrenori. (MIG)
DATE DE LA DNA
Mircea Sandu a anuntat ca a solicitat DNA informatii legate de scandalul banilor de la Cluj, ce apartineau lui Gigi Becali. "Acolo sunt niste nume de jucatori, de oficiali ai cluburilor, au fost retineri si trebuie sa obtinem informatii, atatea cate ni se pot da, pentru a putea declansa o ancheta si in plan sportiv", a spus Sandu. Pe 7 mai, Directia Nationala Anticoruptie a retinut la Cluj-Napoca cinci persoane care aveau asupra lor 1,7 milioane de euro, bani de la Gigi Becali, care se presupune ca urmau sa ajunga la jucatorii lui "U" Cluj daca acestia nu pierdeau
cu CFR. (MIG)
NON-GRATA LA LIGA A III-A!
Adunarea Generala a FRF l-a declarat ieri persona non-grata pe Adrian Teodorescu, fost oficial la mai multe cluburi din ligile inferioare, in urma unor sesizari facute de Constantin Anghelache (Tricolorul Breaza) si Auras Brasoveanu (Dunarea Galati), privind tentative de coruptie! Teodorescu apare in documentele federale ca director sportiv la CSM Ploiesti (Liga a III-a), iar Mircea Sandu a cerut clubului prahovean sa clarifice situatia celui in cauza. Sandu a spus ca, probabil, vor mai aparea cazuri de persona non-grata in fotbalul romanesc. "Chiar daca am inceput cu cei mai mici, sper sa inceteze si cei mai mari cu incercarile de a castiga fraudulos", a spus Sandu. Teodorescu a negat acuzatiile, spunand ca se urmareste compromiterea sa. (MIG)
Crisan la JO 2008
Tenisul de masa romanesc va avea trei reprezentanti la JO 2008, dupa ce Adrian Crisan s-a clasat, duminica, pe locul al patrulea in turneul preolimpic de la Budapesta si s-a alaturat, astfel, Danielei Dodean si Elizabetei Samara pe lista olimpicilor pentru Beijing. Desi a jucat fara acordul medicilor, nefiind complet refacut dupa accidentarea suferita la spate in urma cu o luna, Crisan a trecut de sferturile de finala, dupa ce a tremurat serios in fata egipteanului Ali Saleh Ahmed, reusind sa salveze cinci mingi de meci si sa castige cu scorul de 4-3. (T.R.)
Argint la mars
In weekendul trecut, la Ceboksary (Rusia), s-a desfasurat cea de-a
23-a editie a Cupei Mondiale de mars, intrecere in cadrul careia echipa de junioare a Romaniei s-a clasat pe locul secund, dupa Rusia. Ana Maria Greceanu a sosit a patra (10 km; 46:05, record personal), dupa rusoaicele Tatyana Kamykova (42:44; record al competitiei), Irina Yumanova (43:23) si Elmira Alembekova (44:39), pentru ca Adriana Tumea (47:21) sa se claseze pe pozitia a saptea, iar Alexandra Gradinaru (47:51) sa treaca a 13-a linia de sosire. (C.V.)
 Afisari: 161  |  Tiparire pagina  |  Tiparire articol (optimizat)  |  Trimitere pe e-mail 
A r h i v a
  Ionut Lupescu pe linie moarta    
  Dragomir: "Campionat supercorect!"    
  Profit si nereguli la Federatia de Fotbal    
  Noua fata a Rapidului    1 comentariu
  UCM Resita a pastrat Challenge Cup    
  Giuseppe Becali    4 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Scheele in loc de Caragiale (2717 afisari)
 Munitie anti-Basescu (2234 afisari)
 Giuseppe Becali (1803 afisari)
 Petrecere regala pentru Anna Abramovici (1683 afisari)
 Ce este Occidentul? (1193 afisari)
 Asistentele care s-au fotografiat langa patul unui bolnav au demisionat (2799 afisari)
 Actorul Colea Rautu a decedat la Spitalul Universitar (2705 afisari)
 Einstein: Biblia e o colectie de "legende primitive si copilaresti" (2589 afisari)
 Gheorghe Marmureanu: Nu ne putem astepta la un cutremur catastrofal pana in 2012 (2493 afisari)
 Mai tare decat "Cubul lui Rubik" (2304 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00841 sec.