Ziua Logo
  Nr. 4229 de luni, 12 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Vanzari de peste 1,5 milioane de euro la Targul de Turism Bucuresti
-- Peste 10.000 de bucuresteni au vizitat Targul de Turism al Bucurestiului (TTB) iar valoarea rezervarilor ferme pentru vacante a depasit suma de 1,5 milioane de euro.
"Bucurestenii sunt din ce in ce mai intreresati de ofertele agentiilor de turism si constatam ca a crescut numarul celor care aleg sa cumpere pachete pentru vacante in tara si strainatate. Cererile pentru litoralul romanesc sunt in crestere. De asemenea, s-au vandut pachete pentru litoralul bulgar, pentru Spania, Grecia, Turcia iar ca destinatie noua propusa de agentiile de turism mentionam Portugalia. Agentiile ofera pachete diverse de servicii, noi destinatii fapt ce ne face sa credem ca si in acest an vom inregistra o crestere de 15-20% pe out-going", ne-a declarat ieri presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism(ANAT), Dragos Anastasiu. Acest eveniment desfasurat in perioada 9-11 mai, a reunit peste 60 de companii de travel, bancare, de asigurari, de consultanta si media de turism. "Evenimentul este promovat sub sloganul <<Veniti sa va cumparati vacanta! O lume intr-un singur targ!>> si este primul targ de turism din tara noastra care figureaza in calendarul de evenimente internationale de turism al Organizatiei Mondiale a Turismului (OMT). Am luat decizia de a promova TTB in agenda de evenimente a OMT, deoarece am constatat ca tara noastra nu figureaza cu nici un targ de turism in calendarul anual al Organizatiei", a precizat presedintele Interpress Turism.
Alaturi de reducerile oferite de agentii pentru rezervarile facute in aceasta perioada, amintim ca Asociatia LITORAL impreuna cu ANAT au anuntat deschiderea programului "Litoralul pentru toti" care cuprinde peste 2.500 de locuri de cazare si include oferte speciale pentru litoralul romanesc. "Perioada de derulare a programului este 4 mai - 15 iunie 2008 si participa hoteluri de doua, trei si patru stele unde tariful pentru sase nopti nu depaseste 360 de lei de persoana. Biletele pentru programul special se pot cumpara doar prin agentiile membre ANAT -(peste 800 la nivel national)", ne-a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei LITORAL. De asemenea, prin programul special "Vacante la tara", pana pe 15 iunie sunt oferite pachete de vacanta (5 nopti) in pensiuni agroturistice la tarife ce nu depasesc 195 de lei/pachet (pentru 3 si 4 margarete).
Corina SCARLAT 
A r h i v a
  Inflatie temperata    1 comentariu
  APIA, catastrofa agriculturii    
  Germania castiga razboiul noxelor    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 "Nostalgia" Ungariei Mari (2751 afisari)
 Conjuratia Delta (2663 afisari)
 Tunul Romsilva (2414 afisari)
 Renasterea dreptei autentice (1729 afisari)
 Iris Aeterna tradare! (1540 afisari)
  Dorita pe coperta Playboy la doar 15 ani (2765 afisari)
 S-a salvat, miraculos, facandu-si o traheotomie cu un cutit de bucatarie (2568 afisari)
 Incredibil: Atacat de un rechin ucigas, un tanar a fost salvat de o australianca de 50 de ani  (2023 afisari)
 Un Patek Philippe, cel mai scump ceas din lume  (1943 afisari)
 S-a vindecat de Brad Pitt iubind patimas un cantaret plin de muschi si tatuaje (1895 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00813 sec.