Ziua Logo
  Nr. 4228 de sambata, 10 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
Paszkany atacat!
Victor Piturca a declarat ieri ca patronul lui CFR nu are nimic in comun cu fotbalul, dupa ce acesta l-a criticat pentru neconvocarea lui Trica si Panin. "Nu ma interseaza ce spun oameni ca Paszkany, care nu au nimic in comun cu fotbalul, chiar daca sunt patroni", a spus selectionerul. Paszkany afirmase joi ca la Nationala nu sunt "supervalori" care sa ii tina in afara lotului pe clujenii Trica si Panin. "Sa mergi numai pe o anumita linie denota prostie, dar fiecare cu ideile lui", a declarat Paszkany. (MIG)
Stelea ar mai juca
Portarul de 40 de ani al Unirii Urziceni a declarat ieri ca atat fizic, dar si psihic, mai poate juca un an, insa nu in orice conditii. "Ma tot intreaba lumea daca mai joc. Vreau, dar nu in orice conditii", a afirmat Bogdan Stelea. Fostul international nu exclude posibilitatea de a evolua inca un sezon la Unirea, insa a precizat ca deocamdata nu a purtat discutii cu conducerea clubului si mai intai asteapta sa treaca finala Cupei Romaniei, dupa care va decide asupra viitorului sau. (MIG)
BOGACIU LA CENTRU
Bucuresteanul Aurelian Bogaciu va arbitra finala de diseara, urmand sa fie ajutat de asistentii Marcel Savaniu (Sibiu) si Eduard Dumitrescu (Pitesti), arbitru de rezerva fiind Istvan Kovacs (Carei). Observatorii meciului au fost desemnati Paul Costas (Iasi) si Daniel Prodan (Bucuresti). Bogaciu a arbitrat in acest sezon 18 partide si a acordat patru cartonase rosii. Bogaciu a condus patru meciuri ale Unirii si trei ale lui CFR, fiind la centru la meciul direct din etapa a 11-a, castigat de CFR la Cluj cu 2-0. Cu Bogaciu, CFR a terminat la egalitate la Piatra Neamt, cu Ceahlaul (0-0) si s-a impus cu 2-0 la Vaslui, iar Unirea a intrecut pe "U" Cluj la Urziceni (3-2), a remizat la Tg. Jiu cu Pandurii (1-1) si acasa cu Univ. Craiova (2-2). (MIG)
SHOW SUB PIETRICICA
Organizatorii finalei Cupei Romaniei au anuntat ca la spectacolul organizat la Piatra Neamt va participa trupa Senzor, care a concertat si la finala Ligii Campionilor, iar Felicia Felip si Nicolae Furdui Iancu vor intona imnul Romaniei. In pauza meciului, spectatorii vor putea urmari un show de lasere. Organizatorii au mai anuntat un concurs pentru spectatorii din tribune, premiul acestuia fiind mingea cu care s-a disputat finala, semnata de jucatorii ambelor echipe. Meciul dintre CFR Cluj si Unirea Urziceni va fi precedat de o partida de fotbal intre galeriile celor doua echipe. (MIG)
Lupta pentru medalii
Gimnastii romani s-au calificat in finala pe echipe din cadrul Europenelor de la Lausanne, dupa ce au ocupat, joi seara, locul al patrulea in calificari, cu un total de 266,275 puncte, fiind devansati de Rusia (273,175 p), Germania (268 p) si Ucraina (267,025 p). In urma evolutiilor din calificari, Flavius Koczi aspira la un loc pe podium si in finala concursului individual compus, dar si in cea de la cal cu manere, in vreme ce Razvan Selariu va concura cu sanse reale in lupta pentru medalii in finalele de la sol si sarituri, iar Daniel Popescu in cea de la sarituri. (T.R.)
Victorie previzibila
Reprezentativa masculina de volei a Romaniei a spulberat, joi seara, in deplasare, modesta selectionata a Luxemburgului, cu 3-0 (23, 12, 14), in prima mansa din turul inaugural al preliminariilor Euro 2009. Cu o conducere tehnica noua, formata din tinerii antrenori Marius Botea si Aurel Vlaicu, tricolorii nostri au inchis socotelile in doar 71 de minute de joc efectiv, iar maine, de la ora 18, vor evolua la Ploiesti in partida retur. In faza superioara a preliminariilor, Romania va evolua in grupa A impotriva mult mai valoroaselor echipe ale Slovaciei, Ucrainei si Cehiei. (T.R.)
A r h i v a
  Andone vrea eventul!    
  Glorie si bani din Cupa Romaniei    
  Epigonii "Cooperativei'    1 comentariu
  Otelul, Poli Iasi si Buzaul risca matineul    
  Diaconu: "Dawson nu ma vrea!"    
  Tineretul, in Portugalia    
 Top afisari / comentarii 
 Loja zero la Ateneu (4788 afisari)
 Deznodamant dramatic (3301 afisari)
 Si bunicile noastre erau sexy (2354 afisari)
 Un nou vector in Orientul Mijlociu: amenintarea atomica (2072 afisari)
 Cetatea lui Vlad Tepes (1547 afisari)
 NASA trimite astronaut pe asteroidul care inainteaza spre Pamant (4382 afisari)
 Mars al minoritatilor sexuale la Chisinau, stopat de cetateni revoltati (1520 afisari)
 Cainii si romanii, interzisi intr-un magazin din Spania (1449 afisari)
 Traian Băsescu ii ataca pe cotracandidatii lui Vasile Blaga (1421 afisari)
 Sarah Jessica Parker a dovedit ca se poate: din ratusca cea urata a devenit lebada Hollywoodului (1367 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01058 sec.