Ziua Logo
  Nr. 4227 de vineri, 9 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
CFR face furori in Portugalia
-- "Portughezul Cadu ofera primul titlu in Romania echipei CFR Cluj", a titrat ieri jurnalul "Diario de Noticias", la o zi dupa ce gruparea clujeana, la care sunt legitimati 10 fotbalisti din Portugalia, a castigat editia 2007/2008 a Ligii I.
"Zece fotbalisti cu suflet lusitan joaca la CFR: Nuno Claro (Pacos Ferreira), Tony (Estrela Amadora), Cadu (Boavista), Fredy (Pacos Ferreira), Andre Leao (Beira Mar), Dani (Pacos Ferreira), Manuel Jose (Vitoria Setubal), Semedo (Estrela Amadora), Amoreirinha (Benfica) si Pedro Oliveira (Vitoria Setubal) au devenit campionii Romaniei si in sezonul urmator vor juca in Liga Campionilor", scrie "Diario de Noticias". "Numele gloriei este Ricardo Manuel Ferreira Sousa, cunoscut mai mult ca fiind Cadu, originar din Pacos Ferreira. Fostul jucator al Boavistei a transformat penalty-ul care a adus primul titlu echipei clujene. Dintre cei opt jucatori portughezi din echipa (n.r. - Amoreirinha si Oliveira au fost imprumutati in acest retur la UTA), s-au aflat pe teren patru: Tony, Semedo si Cadu titulari, iar Manuel Jose a intrat pe parcursul meciului", mentioneaza sursa citata, care precizeaza ca trecerea portughezilor pe la CFR ar putea ramane in istoria fotbalului romanesc. "Echipa poate realiza eventul. Cadu si compania vor juca finala Cupei Romaniei", scrie "Diario de Noticias". Cotidianul "O Jogo" subliniaza contributia portughezilor de la CFR la castigarea titlului. "Este o mica (mare) victorie a fotbalului portughez dincolo de hotare. In Romania, CFR a castigat titlul pentru prima data in istorie, printr-un gol marcat de Cadu", noteaza "O Jogo", in timp ce "A Bola" a titrat "Cadu aduce titlul Clujului!". (MIG)
CADU: "VICTORIE IMPOTRIVA TUTUROR!"
Capitanul lui CFR Cluj a declarat pentru presa din Portugalia ca pentru clujeni titlul obtinut miercuri reprezinta "o victorie impotriva tuturor", informeaza cotidianul "Record". "Este o victorie impotriva tuturor. Banii pe care presedintele Stelei i-a oferit adversarilor nostri ca sa ne invinga echivaleaza cu salariul pe doi ani", a spus Cadu, autorul unicului gol al partidei cu Universitatea Cluj, scor 1-0, rezultat ce a adus titlul lui CFR. "Este incredibil, este o senzatie unica. Am venit la stadionul nostru, care este aproape de cel pe care am jucat si este deja plin. Este o nebunie", a declarat Cadu, contactat de "Record" dupa terminarea meciului cu "U". (MIG)
A r h i v a
  Multescu acuzat de blat!    
     1 comentariu
  Alarma pentru Chivu    
  Alarma pentru Chivu    
  Stiri pe scurt    
  CFR ia tot!    
  Falimentul lui Gigi Becali    
 Top afisari / comentarii 
 Jiji pe geanta (2929 afisari)
 Scapat de la moarte de un trucaj (2435 afisari)
 Falimentul lui Gigi Becali (2114 afisari)
 Apocalipsa petrolului (1990 afisari)
 Omul providential la romani (1470 afisari)
 Mara Carfagna, cel mai frumos ministru din lume  (3352 afisari)
 "Iuscenko, tradatorule: Geamantanul - Gara SUA!" (1469 afisari)
 Un american propune in locul ingroparii ori incinerarii, aruncarea mortilor la canal (1426 afisari)
 ULTIMA ORA: Rupere de nori in Capitala (1337 afisari)
 Ca-n vremurile "bune", Moscova si-a scos tancurile la parada (1318 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00891 sec.