Ziua Logo
  Nr. 4227 de vineri, 9 mai 2008 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
CFR ia tot!
-- Clujenii profita de coeficientul realizat de Steaua, Rapid si Dinamo, fiind prima echipa din Romania calificata direct in grupele UEFA Champions League
CFR Cluj a devenit, in premiera, noua campioana a Romaniei si va participa in sezonul viitor direct in grupele Ligii Campionilor. Echipa antrenata de Ioan Andone - tehnician aflat la al doilea titlu dupa cel castigat cu Dinamo in 2004 - este prima echipa din Romania calificata direct in grupele Ligii Campionilor si a doua, dupa Steaua, care va participa in aceasta faza a competitiei.
Iuliu Muresan, presedintele executiv al lui CFR, a declarat ca data de 7 mai este una "mare", deoarece Steaua a reusit castigarea celui mai important trofeu european la nivel de club, Cupa Campionilor Europeni, iar formatia ardeleana a reusit sa aduca titlul in provincie. "Am avut un an fantastic. Am bagat Clujul in circuitul european. De Craciun am zis ca o sa se termine la mustata acest campionat si asa a fost. Dar pana la urma a fost mai bine asa. Imi plac petrecerile care sunt spontane. Am vazut pe un DVD ce inseamna Liga Campionilor. Vreau sa felicit pe Steaua si pe Dinamo. M-as bucura ca Steaua sa treaca de turul preliminar si sa ajunga in grupe", a spus Muresan, completat de Arpad Paszkany, patronul echipei: "Suntem un brand european si vom incerca sa castigam si un trofeu continental!".
Andone: "A fost un razboi total!"
Antrenorul lui CFR a declarat ca disputa pentru trofeul de campioana a fost infernala, "un razboi in toata regula". "E ceva special pentru mine. Sunt nascut foarte aproape de Cluj. Ma bucur ca am adus titlul in Ardeal. A fost infernal, a fost un razboi in toata regula pe toate planurile. Trebuie sa recunoastem ca s-a terminat si am iesit invingatori, pentru ca am fost mai puternici. S-a incercat orice impotriva noastra, dar avansul din tur ne-a ajutat sa luam campionatul", a spus Andone, care a afirmat ca si-a motivat jucatorii cu un DVD informal privind organizarea Ligii Campionilor primit de la UEFA. "Ne-a dat UEFA un DVD de 12 minute superb si asta ne-a motivat!", a completat Andone. Tot DVD-ul de la UEFA l-a inspirat si pe portarul Eduard Stancioiu: "Este cel mai frumos moment din cariera mea. Am fost motivati de imnul Ligii Campionilor pe care l-am ascultat de dimineata. E un DVD original pe care il primesc toate echipele de la UEFA", a spus Stancioiu. (MIG)
Alte articole
  I-au pradat Pandurii!    (Sport, 2008-04-08)
  Andone face misto de Gigi    (Sport, 2008-03-14)
  Andone salvat de Didi    (Sport, 2007-10-08)
A r h i v a
  Multescu acuzat de blat!    
     1 comentariu
  Alarma pentru Chivu    
  Alarma pentru Chivu    
  Stiri pe scurt    
  CFR face furori in Portugalia    
  Falimentul lui Gigi Becali    
 Top afisari / comentarii 
 Jiji pe geanta (2929 afisari)
 Scapat de la moarte de un trucaj (2435 afisari)
 Falimentul lui Gigi Becali (2114 afisari)
 Apocalipsa petrolului (1990 afisari)
 Omul providential la romani (1470 afisari)
 Mara Carfagna, cel mai frumos ministru din lume  (3352 afisari)
 "Iuscenko, tradatorule: Geamantanul - Gara SUA!" (1469 afisari)
 Un american propune in locul ingroparii ori incinerarii, aruncarea mortilor la canal (1426 afisari)
 ULTIMA ORA: Rupere de nori in Capitala (1337 afisari)
 Ca-n vremurile "bune", Moscova si-a scos tancurile la parada (1318 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2008 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02058 sec.